Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

''ПИЛЕТИНА ОЖЕНИ МЕ'' једно је од напопуларнијих јела у 2022: Судећи по изреци да љубав иде преко стомака, овај РЕЦЕПТ вреди пробати (ВИДЕО)

Рецепт са ТикТока који има више од 6 милиона прегледа- сочна пилетина којој ваш драги неће одолети

1676987007_shutterstock_1807892062-piletina-naslovna.jpg
Пхото: Схуттерстоцк
Oglas

Када је Гугл објавио прошлогодишње најпопуларније претраге, могло се сазнати много занимљивости о интересовањима људи широм планете у 2022. Између осталог, и шта би најрадије јели, а међу најпопуларнијим рецептима нашао се и онај под називом Ожени ме пилетина (Меррy ме цхицкен). Како легенда кружи, уколико направите овај рецепт, очараћете га толико да ће одмах зажелети да вас ожени!

САСТОЈЦИ:

600 гр пилећих груди
со
бибер
италијанска мешавина зачина
пола кашичице тимијана
4 сушена чилија
4 чена белог лука
100 мл бујона
50 гр сушеног парадајза
200 мл неутралне павлаке
60 гр пармезана

 

@мелисса.схепард8 Прехеат овен то 375 фирст! WWW.МОДЕРНХОНЕY.ЦОМ 😍фор еxацт меасурементс #цоокинг #маррyмецхицкен #суппер #еасyмеалс #диннертиме #wхатсфординнер #фyп ♬ оригинал соунд - мелисса.схепард8

ПРИПРЕМА:

Испеците на маслиновом уљу пилеће груди. Када су готове, месо одложите а на тој масти пропржите тимијан, чили папричицу и бели лук. Додајте бујон, а затим и сушени парадајз. Ставите неутралну павлаку, мало прокрчкајте и на крају додајте пармезан. Вратите месо и сједините састојке 5-10 минута. Сервирајте уз пиринач, пасту или њоке.

 

БОНУС ВИДЕО: 

 

                                  Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas