Oglas
Oglas
· · Коментари: 1
ХОТЕЛИ

Да ли бисте преспавали у овом хотелу? Златне шоље, wc и базен, а ноћ кошта скоро 26.000 ДИНАРА (ФОТО)

Видели сте златну маску, знате за златни краљевски престо, чули за хаљину од злата, али у златном хотелу сигурно нисте спавали!

1594980969_ArabNews1.PNG
Фото: Youtube/ screenshot Arab News
Oglas

Можда није прави тренутак, али у Вијетнаму верују да ће се туризам опоравити. У Ханоју је пре неколико дана отворен хотел од злата.

Прочитајте још: ТУРИСТИ по ЧЕТИРИ пута годишње путују на ИСТО место, ево и ЗАШТО

"Dolce Hanoi Golden Lake" има пет звездица и по сунчаном дану су потребне наочаре да би се уживало у њему!. Да би се туристи купали у златном базену, јели са златних столова, а у купатилу обављали "посао" у златној шољи, инвеститор је уложио 150 милиона евра.

Очекујемо "обичне" туристе и већ смо пуни!

- Очекујемо да ће у нашем хотелу спавати "обични" туристи - каже Ху Донг, председавајући групе "Хоа Бин" којој припада хотел.

Хотел има 25 спратова и управа каже да, иако је нов, већ ради 50 одсто боље од свих осталих хотела у Вијетнаму.

Купатило Youtube/ screenshot Arab News

Фасада хотела је, наравно, златна, а таква су и врата, рецепција и лифтови. Собе обилују златом, али највећа атракција је базен на крову где је 5.000 квадрата опточено златним плочицама. Тачније, све је у хотелу позлаћено 24. каратним златом.

Прочитајте још: ИСТИНИТА ПРИЧА: Три месеца ЖИВЕО НА АЕРОДРОМУ о трошку авиокомпаније, па рекао: Идем сада кући!

Ноћење у овом хотелу кошта 250 америчких долара (скоро 26.000 динара). Гости у соби имају златну каду, WC шољу и биде, али и прилику да пију кафу или чај из златних шољица са залтним кашикицама које прави златни кафемат!

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas