Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ОДМОР

ГДЕ по дозу летње чаролије? У Црну Гору!

Ове године нам је лето поранило па о одмарању у хладу сунцобрана или бора, хладном пићу у руци и лаганом поветарцу на кожи већ сви маштамо!

1653382612_2107ii_falkensteiner-montenegro-exterior-pool-active-kids_N859460.jpg
Фалкенстеинер архив
Oglas

Идеално место за отићи по дозу летње чаролије је где другде него у Црну Гору! Ова чудесна земља, пуна је свакаквих природних блага. Баш као да је, како и каже позната легенда, изнад Црне Горе Богу пукла врећа пуна блага па су му управо на овом делу света поиспадали море, планине, језера и бројне друге природне лепоте. Овај туристички драгуљ окупан сунцем, нуди понешто за свакога те и овог лета доноси бројне занимљиве дестинације, авантуре и одмор по мери. Црна Гора нуди понешто за свакога. Од уживања у спектакуларној природи, ленчарењу на плажи, разним адреналинским спортовима, кулинарским специјалитетима, врхунском ноћном проводу. Овде Вас чекају мале скривене оазе, али и километарске пешчане плаже, бројне пешачке и бициклистичке стазе, брзе реке за рафтинг и кајак, летњи фестивали и концерти.

Фото: Фалкенстеинер архив

Камене улице и плаже у Будви већ су дуго окупане сунцем, а високе температуре Црногорце и њихове госте зову да бег од врућина пронађу међу мирисним боровима и тамарисима те хладу сунцобрана бројних кафића и ресторана из којих жамор и веселе ноте распирује нежни поветарац. Искористите и ви дане који долазе да осетите мирис крема за сунчање и медитеранског биља, топлину камена и освежење таласа. А за посебну дозу угођаја знамо идеално место!

ИЗУЗЕТАН. ЗАБАВАН. АВАНТУРИСТИЧКИ

Фалкенстеинер Хотел Монтенегро ће бити Ваш идеалан избор за истраживање разнолике понуде и очаравајућих локација Црне Горе. Смештен надомак плаже Бечићи, једне од најлепших европских плажа, нуди све што је потребно како би ваш одмор заиста био испуњен! Уживајте у Фалкенстеинер Хотел Монтенегро у овим топлим месецима у гастрономским специјалитетима, препустите се чарима Ацqуапура СПА wеллнесса или опробајте срећу у хотелском казину. Упознајте се са црногорском кухињом и њеним специјалитетима. Укусним јелима овде ће додатну чар дати и панорамски поглед из хотела на Јадранско море! Гурманска кухиња са регионалним медитеранским производима, коју ћете памтити дуго након одмора.

Овог лета свој годишњи одмор дочекајте спремни, опуштени и уз уштеду! До 31.05.2022 искористите изврсну понуду летњег бонуса до 25% за ране резервације. Какав год одмор изабрали, Фалкенстеинер Хотел Монтенегро представља савршену „базу“ за почетак ваше црногорске авантуре.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas