Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НАЈЛЕПШИ МЕСЕЦ ЈЕ ЛЕПШИ У ХУРГАДИ: Искористите прилику да доживите мај у Хургади, памтићете цео живот

Уколико је ваш избор за путовање Египат, ове године вам са великим задовољством доносимо један новитет.

1621877232_rc.novosti.rs.jpg
Фото: промо
Oglas

Форт Арабесqуе Ресорт Спа & Виллас 4* до сада није био у понуди на нашем тржишту, а представља одличан избор за све оне којима је јако важна лепа, пешчана плажа, дуга пар стотина метара. Посебна чар плаже овог хотела огледа се у малим коралним спрудовима на којима живи морски свет веселих боја, атрактиван за посетиоце, али који не омета уживање у пливању и купању.

Фото: промо

Као што му и име говори, Форт Арабесqуе Ресорт Спа & Виллас 4*+ , хотел има више делова, од којих је један намењен само одраслима, где је смештај конципиран у вилама које имају свој приватни излаз на заједнички базен, довољно интиман за јутарње разбуђивање или ноћно купање уз лагани коктел. Гостима који одседну у овом делу са вилама, које су нанизане у каскадама, а неке имају и божанствен поглед на море, омогућено је неограничено и апсолутно коришћење свих хотелских садржаја. Осим тога, само за госте вила, постоји и мањи а ла царте ресторан на тераси, за доручак и вечеру, док ручак могу користити на плажи, у Беацх клубу. Свакако, гости вила су добродошли и у свим другим, па тако и у главном ресторану.

Фото: промо

Немојте да вас застраши луксуз претходних информација. Овај хотел је једноставно „више у једном“, па осим вила, има и део који је идеалан избор за породични одмор. Беацх ресорт је део хотела Форт Арабесqуе Ресорт Спа & Виллас 4*+ где су гостима на располагању стандардне, супериор и породичне собе. Као што је већ поменуто, плажа је пешчана, дуга 900м. Идеална је за одмор, игру на плажи и породично дружење. Осим игре у мору и на песку, најмлађима је на располагању игралиште на отвореном и дечији клуб.

Услуга у хотелу  је (Премиум) Алл Инцлусиве и тешко да ће вам промаћи колико су сви расположени да помогну, насмејани и љубазни. Сви ресторани нуде одличан избор укусних јела, у којима ће посебно уживати љубитељи арапске и интернационалне кухиње. У зависности од избора смештаја и услуге, ту су и а ла царте ресторани и бројни барови крај базена, на плажи, у башти хотела…

Фото: промо

Уживаћете у шетњи раскошним баштама хотела Форт Арабесqуе Ресорт Спа & Виллас 4* ништа мање него у купању у неком базена, а да и не спомињемо колико ће вас освежити и напунити вам батерије и сам поглед на плажу и море Макади Беја, а после неколико дана пливања и купања међу шареним рибицама и коралим, бићете потпуно нова особа.

Фото: промо

Мај у Хургади је прелеп, температуре су високе, али и даље пријатне и море постаје топлије из дана у дан. Лагани ветар, благи и топао расхлађује ноћи И чини их идеалним за шетњу или уживање у некој од башти ресторана или барова у вечерњим сатима. Искористите ласт минуте  понуде и проведите најлепши месец у години на најлепши начин.

Овим путем вас и позивамо да искористите неверевотне попусте за резервације направљене до 31.05. за поједине хотеле у Турској. Чак 50% су ниже цене за аранжмане за хотел Трансатлантик Хотел & Спа 5* у Кемеру, до 19.06., затим исти попуст од 50% за Спице Хотел & Спа 5* и поласке до 06.07., а онда и 45% попуста за хотел Сунданце Ресорт 5* у Бодруму, такође за резервације направљене до 31.05.

За љубитеље зелене боје, бујног зеленила и оне који брину о очувању окружења, нудимо могућност онлине резервације и уплата преко 1А Травел Греен. На овај начин штедимо ваше време, бринемо о природи не трошећи сувишне количине папира, а и чувамо здравље, сводећи неопходне контакте на минимум у данашњим околностима.

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas