Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЛЕТОВАЊЕ

Све LAST MINUTE ПОНУДЕ само у Travellandu! Агенција ради и у недељу

Последња слободна места за најтраженије летње дестинације Шпанија, Египат, Турска, Кипар чекају вас у агенцији “Travelland” која је доступна путницима и недељом од 10h до 17h.

1628934574_naslovna--1-.png
ФОТО: Travelland
Oglas

За све који чекају последњи тренутак да уграбе повољне цене за летовање, ево и прилике за то. У агенцији “Travelland”  можете пронаћи аранжмане са поласцима до краја августа за Шпанију, Турску, Египат, Кипар, по врло атрактвним ценама.  Како би сви путници добили свој жељени аранжман, пословница у Добрачиној 43 (у Београду), ради и недељом од 10 до 17 часова.

Vamos a la playa!  Већ 22.8. крените пут Шпаније у неко од чувених летовалишта - Ljoret de Mar, Santa Susana, Calella, Malgrat de Mar. Барселону на 4 дана можете посетити за 453 евра (Madanis hotel 4 4*- полазак 2.9.), док је најнижа цена за боравак на 8 дана у неком од ових прелепих шпанских места 613 евра по особи (за полазак 29.8. најнижа цена је 639 евра).

фото: Travelland

Највише упита од стране путника током лета је било за магични Египат, што је и разумљиво.” – поручују из агенције “Travelland”. Нигде није толико приступачна такозвана алл инцлусиве услуга као у хотелима Хургаде. Током августа у понуди су аранжмани ба 9, 10, 13 ноћења:
• 25.8-5.9. / 10 ноћи = од 490 €
• 27.8-7.9. / 10 ноћи = од 520 €
• 28.8-11.9. / 13 ноћи = од 575 €
• 29.8-8.9. / 9 ноћи = од 500 €
• 30.8-9.9. / 10 ноћи = од 479 €

фото: Travelland

Земља контраста и раскошне лепоте је избор многих туриста током читаве године, а посебно у летњој сезони. Земља која спаја Европу и Азију, потпуно је оправдано омиљена дестинација за одмор и српских туриста. Агенција Travelland  је позната по разноврсној понуди хотела високе категорије широм анталијске и егејске регије. Можемо слободно рећи да се у Турској налази све што вам је потребно за један квалитетан одмор, без обзира које место и хотел одаберете.

Слободних места за Бодрум, Кушадаси, Мармарис има за полазак 24.8. по цени од 349 евра и 31.8. по цени од 339 евра. У питању су авионски аранжмани на 11 ноћења.

За анталијску регију и летовалишта Алања, Белек, Кемер, Сиде, може се наћи слободно место за 22, 24, 28.8. по најнижој цени од 393 евра за пакет аранжман. 

фото: Travelland

Кипар је дестинација која спаја квалитетан смештај, природне лепоте и историјске локалитете, и налази се у редовној понуди агенције “Травелланд”. Специјалне понуде на 7 и 10 ноћења односе се на поласке 19.8. (од 699€); 22.8. (од 599€); 26.8. (од 599€); 29.8. (од 629€).

Распитајте се о свим потребним и додатним информацијама на адреси Добрачина 43 у Београду. Или позовите агенцију “Travelland” сваког радног дана од 9-20h, суботом од 9-16h, али и недељом од 10 до 17 часова. За најактуелније понуде и важне информације, агенцију “Travelland” можете запратити и на друштвеним мрежама Facebook и Instagram.

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas