Oglas
· · Komentari: 0
LETOVANJE

Sve LAST MINUTE PONUDE samo u Travellandu! Agencija radi i u nedelju

Poslednja slobodna mesta za najtraženije letnje destinacije Španija, Egipat, Turska, Kipar čekaju vas u agenciji “Travelland” koja je dostupna putnicima i nedeljom od 10h do 17h.

1628934574_naslovna--1-.png
FOTO: Travelland
Oglas

Za sve koji čekaju poslednji trenutak da ugrabe povoljne cene za letovanje, evo i prilike za to. U agenciji “Travelland”  možete pronaći aranžmane sa polascima do kraja avgusta za Španiju, Tursku, Egipat, Kipar, po vrlo atraktvnim cenama.  Kako bi svi putnici dobili svoj željeni aranžman, poslovnica u Dobračinoj 43 (u Beogradu), radi i nedeljom od 10 do 17 časova.

Vamos a la playa!  Već 22.8. krenite put Španije u neko od čuvenih letovališta - Ljoret de Mar, Santa Susana, Calella, Malgrat de Mar. Barselonu na 4 dana možete posetiti za 453 evra (Madanis hotel 4 4*- polazak 2.9.), dok je najniža cena za boravak na 8 dana u nekom od ovih prelepih španskih mesta 613 evra po osobi (za polazak 29.8. najniža cena je 639 evra).

foto: Travelland

Najviše upita od strane putnika tokom leta je bilo za magični Egipat, što je i razumljivo.” – poručuju iz agencije “Travelland”. Nigde nije toliko pristupačna takozvana all inclusive usluga kao u hotelima Hurgade. Tokom avgusta u ponudi su aranžmani ba 9, 10, 13 noćenja:
• 25.8-5.9. / 10 noći = od 490 €
• 27.8-7.9. / 10 noći = od 520 €
• 28.8-11.9. / 13 noći = od 575 €
• 29.8-8.9. / 9 noći = od 500 €
• 30.8-9.9. / 10 noći = od 479 €

foto: Travelland

Zemlja kontrasta i raskošne lepote je izbor mnogih turista tokom čitave godine, a posebno u letnjoj sezoni. Zemlja koja spaja Evropu i Aziju, potpuno je opravdano omiljena destinacija za odmor i srpskih turista. Agencija Travelland  je poznata po raznovrsnoj ponudi hotela visoke kategorije širom antalijske i egejske regije. Možemo slobodno reći da se u Turskoj nalazi sve što vam je potrebno za jedan kvalitetan odmor, bez obzira koje mesto i hotel odaberete.

Slobodnih mesta za Bodrum, Kušadasi, Marmaris ima za polazak 24.8. po ceni od 349 evra i 31.8. po ceni od 339 evra. U pitanju su avionski aranžmani na 11 noćenja.

Za antalijsku regiju i letovališta Alanja, Belek, Kemer, Side, može se naći slobodno mesto za 22, 24, 28.8. po najnižoj ceni od 393 evra za paket aranžman. 

foto: Travelland

Kipar je destinacija koja spaja kvalitetan smeštaj, prirodne lepote i istorijske lokalitete, i nalazi se u redovnoj ponudi agencije “Travelland”. Specijalne ponude na 7 i 10 noćenja odnose se na polaske 19.8. (od 699€); 22.8. (od 599€); 26.8. (od 599€); 29.8. (od 629€).

Raspitajte se o svim potrebnim i dodatnim informacijama na adresi Dobračina 43 u Beogradu. Ili pozovite agenciju “Travelland” svakog radnog dana od 9-20h, subotom od 9-16h, ali i nedeljom od 10 do 17 časova. Za najaktuelnije ponude i važne informacije, agenciju “Travelland” možete zapratiti i na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas