· · Коментари: 0
ЛЕТОВАЊЕ

У ХУРГАДИ НЕМА КРАЈА ЛЕТУ - ТАМО ГДЕ ЈЕ СУНЧАНО ТОКОМ ЦЕЛЕ ГОДИНЕ

ДЕФИНИТИВНО НАЈСИГУРНИЈЕ ПУТОВАЊЕ У 2021. ГОДИНИ

1629445780_1slika1-hrg.jpg
Фото: Wayout

Ако се питате због чега је путовање у Хургаду преко Wayout агенције дефинитивно најсигурније ове године, то је пре свега из разлога што Wayout агенција има највећу понуду хотела са најповољнијим ценама, а уз све то, ексклузивно у Wayoutu, сви путници у цену аранжмана имају укључену полису путног здравственог осигурања које покрива и лечење Kовид-19 и полису отказа аранжмана у случају непредвиђених здравствених околности, а све то у сарадњи са дугогодишњим партнерима из компаније Дунав осигурање.

Фото: Wayout

Уколико још увек нисте стигли да резервишете своје путовање, без много размишљања, дефинитвно, најсигурнији и најповољнији избор овог лета и јесени је Хургада и одмор на прелепим плажама Црвеног мора, а за све оне који би да што пре побегну од свакодневних обавеза, спремили смо неодољиве last minute понуде за прву половину септембра, и то за поласке 11. / 12. / 14. / 15. септембар.

Фото: Wayout

Пошто лето у Хургади траје током целе године, за све путнике смо спремили врелу летњу распродају за најсигурније јесење путовање, а која обухвата специјалну понуду за поласке у другој половини септембра и октобру, као и Ultra First Minute понуду за поласке у новембру и децембру, са најповољнијим ценама аранжмана до сада и са највећим избором хотела на тржишту.

С обзиром на то да ће Хургада и у наредним месецима бити једна од главних светских туристичких дестинација, свима препоручујемо да се што пре одлуче за жељени термин и жељени хотел, како би свој аранжман букирали пре путника из осталих европских земаља као што су Немачка, Румунија, Чешка, Пољска, Украјина, Русија...

Посебно је битно истаћи, да иако поједине европске земље стављају Републику Србију на црвену листу када је реч о корона протоколима, док неке најављују затварања, Египат и Хургада раширених руку дочекују госте из целе Европе, тако и из Србије, а још један разлог да се одлучите за путовање у Хургаду у септембру, октобру и током остатка јесени и зиме је и та што је Египат признао вакцинацију, самим тим сви вакцинисани путници могу на своје путовање да крену без негативног ПЦР теста, а уколико нисте вакцинисани, ПЦР тестирање можете обавити у Србији или при слетању у Хургаду по цени од 30$, као што су путници већ навикли. Самим тим, због повећане тражње, очекују се и поскупљења хотела, што је такође знак да је право време за одлуку о вашем следећем путовању.

Фото: Wayout

Велико нам је задовољство да путницима који желе да путују у најлепшем периоду у Хургади, у септембру и октобру, препоручимо новоотверни хотел Solymar
Soma Beach 4*Lux
 који се налази у заливу Сома Баy, између познатих хотела Caribbean World Resort и Sentido Palm Royale, са фантастичном плажом и врхунском услугом и храном, а агенција Wayout за овај хотел има ексклузивно право продаје на српском тржишту.

Из наше понуде, такође бисмо посебно издвојили хотеле као што су један од најлуксузнијих хотела у Хургади Sunrise Crystal Bay 5*Lux, adult only хотел у самом центру Хургаде Sunrise Holidays 5, један од најпознатијих хотела у Хургади Sunrise Mamlouk Palace 5*Lux, хотели који се налазе у самом центру Хургаде, на познатом шеталишту Сакала - Bella Vista Resort 4* и Le Pacha Beach Resort 4*, хотел који је међу best buy изборима Mercure Hotel Hurghada 4*Lux, као и AMC Royal 5**, један од најпопуларнијих хотела на нашем тржишту Long Beach Resort 4* са одличном оценом 8.6 на Booking.com, хотел са најбољом позицијом у Хургади у самом центру, на шеталишту Мемша Sunrise Aqua Joy 4*Lux* и Sindbad Club Aqua Hotel 4*Lux са специјалним ценама за септембар и октобар, као и хотел који је по искуствима путника један од омиљених, а то је Old Palace Sahl Hasheesh 5*, са фантастичном плажом и одличном услугом. За љубитеље луксуза, из понуде издвајамо познате хотеле Sentido Palm Royale 5*Lux, Albatros White Beach 5*Lux, JAZ Casa Del Mar Beach 5*Lux и Sunrise Romance 5*Lux.

За најлепши доживљај Хургаде, препоручујемо путницима да ово летовалиште посете у септембру, октобру или новембру, у периоду који важи за најлепши у години када су температуре у питању. Свакако, свима прија да побегну од сивих јесењих дана, а обала Црвеног мора и сунчани дани у Хургади су савршен избор.

Фото: Wayout

Један од показатеља да је Хургада једна од најсигурнијих туристичких дестинација, као и искуства путника који су прошле године, у време пандемије путовали у Египат, јесте то да су поједини хотели већ изашли са понудом за поласке у новембру и децембру, а ми смо за све наше путнике издвојили најтраженије хотеле по специјалним Ultra First Minute ценама, а обзиром да је тражња за путовањима у Хургаду огромна, саветујемо да на време резервишете своје место и без стреса сачекате своје јесење путовање у новембру или децембру са најповољнијим ценама.

Фото: Wayout

Овим путем желимо да изразимо велику захвалност свим путницима и да се извинимо свима због тога што не можете понекад да нас добијете путем телефона услед велике гужве и великог броја захтева, а не заборавимо да морамо да поштујемо епидемиолошке мере и  због ограниченог броја људи које можемо примити у пословницу, може се десити да путници понекад морају сачекати ред испред агенције.

Због тога позивамо све заинтересоване путнике да користе нашу онлине платформу за резервације и путем сајта www.wayout.rs или путем маил адресе office@wayout.co.rs резервишу своје путовање из снова.

Фото: Wayout

На крају, напомињемо да све актуелности везане за аранжмане агенције Wayout можете испратити и путем наше Фацебоок и Инстаграм странице, стога вас позивамо да их запратите, а тамо вас чека мноштво занимљивог садржаја.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.