Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Идеалне дестинације за лето 2024. године

Тунис, егзотична дестинација богата историјом и културом, привлачи хиљаде туриста сваке године

1711032417_Tunis.jpeg
Фото: пеxелс.цом
Oglas

Уживајте у блиставим плажама, богатој гастрономији и фасцинантним споменицима док истражујете ово чудесно место. Планирајте своје незаборавно летовање у Тунису 2024. године и доживите авантуру која ће вас освојити.

Незаборавне плаже Туниса и историјско наслеђе које треба видете

Једна од најзначајнијих атракција Туниса су његове прелепе плаже дуж обале Средоземног мора. Од белих песковитих плажа до скривених увала, Туниско приморје нуди разноврсне могућности за опуштање и уживање под сунцем. Плаже попут Хаммамета, Соуссеа и Дјербе пружају идеалне услове за сунчање, пливање и водене спортове. Искористите прилику да се препустите чарима алл-инцлусиве одмаралишта или истражите локалне рибље ресторане и уживајте у свежим морским плодовима.

Тунис је дом неких од најимпресивнијих историјских споменика у региону. Посетите Картагину, древни феничански град који је био епицентар античке цивилизације. Разгледајте рушевине амфитеатра Ел Дјема, који сведоче о богатој прошлости Римског царства у овом региону. Прошетајте уским уличицама медине у Тунису и осетите дух арапског света док истражујете традиционалне радње, чајџинице и џамије. Не заборавите посетити и музеј Бардо, који чува једну од најимпресивнијих колекција римских артефаката ван Италије.

Повољни добро креирани аранжмани за Тунис 2024

Тунис лето 2024, нуди разноврсне аранжмане прилагођене сваком путнику. Било да тражите луксузан одмор на обали, авантуристички сафари по Сахари или културно путовање кроз историјске градове, Туниско туристичко тржиште има све што вам треба. Бирајте између различитих пакета који укључују смештај, превоз, оброке и екскурзије, прилагођене вашим жељама и буџету. За све оне који желе уживање на плажама пудерастог белог песка препоручујемо аранжмане за Монастир, Сус, Хамамет или Махдију. У овим градовима можете уживати у пријатним вечерњим шетњама или ноћном проводу како би Ваше летовање било још комплетније. Планирајте своје летовање у Тунису 2024. године на време и уштедите новац ранијим резеравцијама. Откријте зашто је Тунис омиљена дестинација многих путника и створите успомене које ће трајати читав живот.

Фото: пеxелс

Турска лето 2024

Поред Туниса, ове године најпопуларнији су алл инцлусиве аранжмани за Турску и Египат. Турска лето 2024 нуди велики избор хотела у Анталијској и Егејској регији. Препоручујемо Алању као одличан избор прихватљив за свачији џеп или Анталију за оне који воле луксузне хотеле и добар ноћни провод.

У Турској туристи заиста могу да пронађу све. Неке од најпопуларнијих дестинација овог лета су Бодрум, Кемер, Сиде, Белек, Фетије, Мармарис и Кушадаси.

Пожурите и резервишите свој аранжман на време како би уштедели новац, јер цене аранжмана се повећавају на сваких 15 дана како се путовање приближава.

Обавезно на далеке дестинације понесите пробиток

Лекари саветују да на летовање обавезно носите пробиотик и да благовремено узимате пробиотске културе. Ово се посебно односи за путовања у Египат, Тунис, Црну Гору и Турску, због тамошње воде, као и због промене климе и микрофлоре коју уносимо са храном. Савет лекара је да свака промена климе и исхране подразумева један пробиотик дневно, а неки лекари мисле да је боље ојачати цревну флору узимањем пробиотика и по недељу дана пре путовања. Такође ваља напоменути да на путовањима конзумирате искључиво флаширану воду и да једете термички обрађену храну.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas