Oglas
· · Komentari: 0

Idealne destinacije za leto 2024. godine

Tunis, egzotična destinacija bogata istorijom i kulturom, privlači hiljade turista svake godine

1711032417_Tunis.jpeg
Foto: pexels.com
Oglas

Uživajte u blistavim plažama, bogatoj gastronomiji i fascinantnim spomenicima dok istražujete ovo čudesno mesto. Planirajte svoje nezaboravno letovanje u Tunisu 2024. godine i doživite avanturu koja će vas osvojiti.

Nezaboravne plaže Tunisa i istorijsko nasleđe koje treba videte

Jedna od najznačajnijih atrakcija Tunisa su njegove prelepe plaže duž obale Sredozemnog mora. Od belih peskovitih plaža do skrivenih uvala, Tunisko primorje nudi raznovrsne mogućnosti za opuštanje i uživanje pod suncem. Plaže poput Hammameta, Soussea i Djerbe pružaju idealne uslove za sunčanje, plivanje i vodene sportove. Iskoristite priliku da se prepustite čarima all-inclusive odmarališta ili istražite lokalne riblje restorane i uživajte u svežim morskim plodovima.

Tunis je dom nekih od najimpresivnijih istorijskih spomenika u regionu. Posetite Kartaginu, drevni feničanski grad koji je bio epicentar antičke civilizacije. Razgledajte ruševine amfiteatra El Djema, koji svedoče o bogatoj prošlosti Rimskog carstva u ovom regionu. Prošetajte uskim uličicama medine u Tunisu i osetite duh arapskog sveta dok istražujete tradicionalne radnje, čajdžinice i džamije. Ne zaboravite posetiti i muzej Bardo, koji čuva jednu od najimpresivnijih kolekcija rimskih artefakata van Italije.

Povoljni dobro kreirani aranžmani za Tunis 2024

Tunis leto 2024, nudi raznovrsne aranžmane prilagođene svakom putniku. Bilo da tražite luksuzan odmor na obali, avanturistički safari po Sahari ili kulturno putovanje kroz istorijske gradove, Tunisko turističko tržište ima sve što vam treba. Birajte između različitih paketa koji uključuju smeštaj, prevoz, obroke i ekskurzije, prilagođene vašim željama i budžetu. Za sve one koji žele uživanje na plažama puderastog belog peska preporučujemo aranžmane za Monastir, Sus, Hamamet ili Mahdiju. U ovim gradovima možete uživati u prijatnim večernjim šetnjama ili noćnom provodu kako bi Vaše letovanje bilo još kompletnije. Planirajte svoje letovanje u Tunisu 2024. godine na vreme i uštedite novac ranijim rezeravcijama. Otkrijte zašto je Tunis omiljena destinacija mnogih putnika i stvorite uspomene koje će trajati čitav život.

Foto: pexels

Turska leto 2024

Pored Tunisa, ove godine najpopularniji su all inclusive aranžmani za Tursku i Egipat. Turska leto 2024 nudi veliki izbor hotela u Antalijskoj i Egejskoj regiji. Preporučujemo Alanju kao odličan izbor prihvatljiv za svačiji džep ili Antaliju za one koji vole luksuzne hotele i dobar noćni provod.

U Turskoj turisti zaista mogu da pronađu sve. Neke od najpopularnijih destinacija ovog leta su Bodrum, Kemer, Side, Belek, Fetije, Marmaris i Kušadasi.

Požurite i rezervišite svoj aranžman na vreme kako bi uštedeli novac, jer cene aranžmana se povećavaju na svakih 15 dana kako se putovanje približava.

Obavezno na daleke destinacije ponesite probitok

Lekari savetuju da na letovanje obavezno nosite probiotik i da blagovremeno uzimate probiotske kulture. Ovo se posebno odnosi za putovanja u Egipat, Tunis, Crnu Goru i Tursku, zbog tamošnje vode, kao i zbog promene klime i mikroflore koju unosimo sa hranom. Savet lekara je da svaka promena klime i ishrane podrazumeva jedan probiotik dnevno, a neki lekari misle da je bolje ojačati crevnu floru uzimanjem probiotika i po nedelju dana pre putovanja. Takođe valja napomenuti da na putovanjima konzumirate isključivo flaširanu vodu i da jedete termički obrađenu hranu.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas