Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
СРАМОТА

Ништа им није свето! Ово је 7 НАЈГОРИХ туриста! (ВИДЕО)

Сваки човек некада у животу направи грешку после које се горко покаје, али неки људи на путовањима, уместо да се одморе, праве страшне гафове.

Oglas

Листа најгорих туриста је све већа, пре свега, захваљујући новим технологијама које могу да "ухвате" сваки лош тренутак. На првом месту најгорих туриста свих времена се налази Британка која је прошле године физички напала полицајца на Балију и завршила у - затвору.

Прочитаје још: Драгица је пронашла СЕДАМ најскривенијих углова СРБИЈЕ на којима се морате сликати (Фото)

Од посетилаца музеја и галерија тражи се да ништа не додирују да не би упропастили неки од вредних артефакта. Тако је једна дама успела да буквално упропасти изложбу вредну 200.000 долара. Изложбу Сајмона Бирча, одржану у Лос Анђелесу 2017. године, уништила је девојка жељна доброг селфија.

Ушетао код панде

Октобра 2016. године момак је у зоо врту Нангџангу скочио у простору у којем живи панда са намером да импресионира своје другаре. У том тренутку је панда Меи Линг, стара 12 година, спавала, а пробудио се када је осетио да га неко додирује. Момка су једва извукли из пандиног брлога.

Свађа у Дизниленду

Породична посета Дизниленду претворила се у дечију ноћну мору. Породице су се потукле, а извесни Дезмонд Робинсон напао је и чувара Дизниленда.

Тинејџери

За најгоре међу најгорима важе британски и немачки тинејџери којима ништа није свето. Многи се труде да ураде неки изазов и друге изазову да ураде нешто слично. Један од најчешћих изазова је пењање на недозвољена места. Међу њима је Кеопсова пирамида најпопуларнија.

Лизање тоалета

Изазовима никада краја, а тинејџерка која је желела да њен видео постане виралан у томе је и успела.

Прочитајте још: Кикинда је једини град на свету који има ПОСЕБАН МЕСЕЦ СОВЕМБАР - Ево одговора у чему је ТАЈНА! (Фото)

Туча за храну

И пре уласка у авион може да се догоди догодило нешто страшно. Рецимо, марта 2016. године у Сингапуру се догодила права апокалипса. У Сингапуру, који важи за једну од најбогатијих земаља света, близу аеродрома Чанги отворен је хотел који је том приликом понудио "шведски сто" са морском храном. Туристи који су се ту затекли су се толико гурали, да је избила права туча и хране је било више на земљи него на тањирима.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas