Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПУТОВАЊА

Пала цена ПЦР теста: Све више аеродрома организује тестирање без чекања

Аеродром Беч је одлучио да снизи цене антигенских и ПЦР тестова на Цовид-19 како би подржао путнике пред почетак летње туристичке сезоне.

1620738915_0x87A9EF27AD1AE8B85197BDC1DACB1862.jpeg
Фото: Flughafen Wien AG
Oglas

Од 10. маја је цена ПЦР теста за одрасле снижена за 30 одсто и износи 69 евра. Погодност за породице јесте да исти тест за децу до 18 година старости кошта 49 евра.

Прочитајте још: Професионални ПЛЕСАЧИ на САХРАНАМА - Погледајте "РАДОСТАН" испраћај у Гани! (ВИДЕО)

Антигенско тестирање на коронавирус се спроводи по цени од 25 евра за одрасле и 15 евра за малолетна лица. Тестирање се врши у медицинском центру у згради Офис Парк 3 на бечком аеродрому. Резултати су доступни брзо и у складу су са свим међународним одредбама за улазак у иностране земље.

Пријава није потребна, нема чекања.

Тестирање се врши сваког дана од 7 до 19 часова. Пријава није потребна, а чекања су минимална. Резултати антигенског теста су доступни за пола сата, док се на резултате ПЦР теста мора чекати неколико сати, а најкасније до наредног дана. Резултат у виду лекарске потврде издаје се на немачком и енглеском језику.

Прочитајте још: НЕВЕРОВАТАН случај града на Аљасци! Сви становници и институције су смештени у једну зграду (ВИДЕО)

Медицински центар бечког аеродрома поред тестирања на коронавирус нуди различите услуге у области опште медицине, интерне медицине, ортопедије, дерматологије и других медицинских грана. Центар је опремљен свим неопходним уређајима и најмодернијом информационом технологијом. Може се извршити заказивање термина, али није неопходно.

 Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas