· · Коментари: 0
ИНСПИРАЦИЈА

Викенд путовање: НИНА РАДУЛОВИЋ показала ЧЕТИРИ савршене одевне комбинације које стају у сваки кофер! (ФОТО)

Водитељка Нина Радуловић је одавно препозната као једна од најлепших жена на јавној сцени, а поред тога позната је и по беспрекорном стилу облачења.

1632035499_pjimage--26-.jpg
Фото: Принтскрин/Инстаграм/ nina_radulovic_official

Нина вредно ради као водитељка емисије "Срцем кроз равницу" и стално је у покрету и на новим локацијама.

Недавно је била у Бечу на снимању нове епизоде, а нама је запао за око Нинин избор гардеробе за кратко путовање. Одржала је лекцију из стила и практичног облачења за викенд путовање, а идеју можете лако ископирати и ви.

Прочитајте још: РУЖНО или у ТРЕНДУ? Адријана Лима понела необичан модел ЧИЗАМА - Да ли бисте их носили? (ФОТО)

Викенд путовање и четири одевне комбинације

Првом одевном комбинацијом је показала умеће комбиновања исте боје. Сва у крем тоновима, у мајици и широким, лаганим паталонама Нина је просто сијала. Како би избегла да изгледа превише опуштено, применила је добро познати трик - пребацила је сако преко мајице. Савршена комбинација за шетњу градом, а да истовремено изгледате елегантно.

Након тога се определила за цветну хаљину, светлијих тонова, коју је упарила са удобним сандалама необичне дречаво розе боје.

Да су јој пријали крем тонови, Нина је доказала и трећом одевном комбинацијом. Лепршава хаљина која благо прекрива колена, постала је још занимљивија уз неизоставни детаљ - каиш у струку. Ово је сјајан трик који истиче фигуру на прави начин. Уз ову хаљину, Нина је комбиновала сандале у крем боји и патике. Ово је добра идеја уколико идете на викенд путовање и очекује вас доста шетње.

На крају је бриљирала у фармеркама, које је упарила са упечатљивом шареном туником.

Ове четири једноставне, а ефектне комбинације могу да стану и у најмање кофере!

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.