Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Проглашена је НАЈБОЉА ТУРИСТИЧКА АТРАКЦИЈА на читавом свету, и налази се на само 4 САТА ВОЖЊЕ од Београда: Овај град преплављен је српским туристима

Страница "Стасхер" објавила је листу најбоље и најгоре оцењених туристичких атракција на свету

1680085814_shutterstock_2155259953-Budimpesta-naslovmna.jpg
Пхото: Схуттерстоцк
Oglas

Постоји много туристичких атракција широм света које су незаобилазне током путовања и често можете налетети на препоруку да их посетите. Ипак, понекад се деси да туристи остану разочарани, односно, питају се да ли је то заиста било то и да ли је вредно толике пажње. Тим поводом страница "Стасхер" објавила је листу најбоље и најгоре оцењених туристичких атракција на свету.

Списак је састављен на темељу рецензија на Гуглу, квалитета смештаја, удаљености до најближог међународног аеродрома, сигурности туриста, па чак и популарности на ТикТоку, најпопуларнијој друштвеној мрежи данашњице.

Када је реч о најгоре оцењеним туристичким атракцијама света, прво место на овом списку заузела је Холивудска стаза славних у Лос Анђелесу, преноси "Индеx.хр". У наставку погледајте целу листу најбољих и најгорих туристичких атракција.

Топ 10 најбољих туристичких атракција на свету:

1. Зграда мађарског парламента у Будимпешти, Мађарска

2. Дизниленд Париз, Француска

3. Плава лагуна, Исланд

4. Шпански трг у Севиљи, Шпанија

5. Комплекс храмова Ангкор Ват, Камбоџа

6. Базилика светог Петра, Италија

7. Спектакуларна књижара Ел Атенео Гранд Сплендид у Буенос Аиресу, Аргентина

8. Акропољ у Атини, Грчка

9. Музеј Новог Зеланда, Нови Зеланд

10. Статуа Христа Спаситеља, Бразил

Топ 10 најгорих туристичких атракција на свету: 

1. Холивудска стаза славних, ЛА

2. Капали чаршија, Турска

3. Таџ Махал, Индија

4. Забавни парк Бусцх Гарденс, САД

5. Забавни парк Лотте Wорлд, Јужна Кореја

6. Лука Викторија, Хонг Конг

7. Тематски парк Оцеан Парк, Хонг Конг

8. Светилиште Фусхими Инари Таисха, Јапан

9. Кинески зид, Кина

10. Тематски парк Еверланд, Јужна Кореја

 

БОНУС  ВИДЕО: 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas