Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ДОГАЂАЈИ

САЈАМ ТУРИЗМА се одржава у априлу! Највише излагача биће из ОВЕ земље

Интересовање излагача за овогодишњи Сајам туризма је велико, али хале су "заузете" масовном вакцинацијом, па је уместо у фебруару померен за април.

1612358499_skjatos.jpeg
Фото: А. М.
Oglas

Сајам туризма ће се, уместо у фебруару, одржати од 8. до 11. априла, али постоје гласови који предлажу да се помери за мај. Наиме, у том случају би велики део манифестације могао да буде на отвореном.

Прочитајте још: Народне НОШЊЕ вредне милион динара промовисаће Јадар: ДВЕ године су их шиле четири везиље!

"Београдски сајам је донео одлуку да се 43. међународни сајам туризма и 17. међународни сајам HORECA опреме одложи, услед немогућности професионалне и ефикасне организације ове манифестације у планираном термину", пише у соапштењу Београдског сајма.

Најбројнији Грци!
Иако је нашим туристима забрањен улазак у Грчку, велики број партнера са Егеја је најавио долазак! Реч је о хотелијерима и власницима агенција, а њихов долазак је гарантован јер им није потребан ПЦР тест.
Београдски сајам туризма  био би први у свету после пандемије!

Дакле, сајам неће бити одржан у редовном, фебруарском термину, јер је због масовне вакцинације која се одржава у сајамским халама немогуће организовати манифестацију.

Организатори су изненађени бројем пријављених излагача!

Организатори Сајма туризма су изненађени интересовањем излагача да наступе на манифестацији. Наравно, највећи број излагача је из Србије, а добар део старих излахача је потрврдио учешће. Велики број излагача долази из Црне Горе, што је било и очекивано.

Идемо на одмор Фото: Пиксабеј

Писмо послато партнерима
Сајам се увек доржава у фебруару, али оје дложен за април. "Оваква одлука је донета због немогућности адекватног планирања тако сложеног и обимног сајма у условима неизвесност статуса Covid-19 епидемије. Као организатор највећег сајма из области туризма у региону потрудићемо се да, побољшањем квалитета манифестација, останемо добар и поуздан партнер", послато је партнерима.

Уколико се Сајам туризма одржи у априлу - то ће бити прва оваква манифестација на свету од када је почела пандемија ковида. Наиме, сајмови туризма су свуда отказани, а у Лондону је организован онлајн. Ефекти тако одржаног сајма су били скромног домета.

Прочитајте још: ГОТОВО: Прва авиокомпанија најавила да тражи КОВИД ПАСОШ, а у априлу још једна

- Радујемо се сајму и сигуран сам да ће туристичке агенције учествовати на манифестацији јер једва чекамо да се ситуација са путовањима нормализује. То ће се ускоро десити пошто је велики број људи вакцинисан - каже Александар Сеничић, директор ЈУТА.

Туристичке агенције су спремне да учествују.

Београдски сајам туризма је у последње четири деценије постао најзначајнија туристичка манифестација, а више излагача и посетилаца могло се видети у Беграду него на истим догађајима у Будимпешти, Софији и Атини.

Прочитајте још: Да ли сте размишљали да закупите ПРИВАТНО ОСТРВО? Можда није немогуће...

Београдски сајам је током дана туризма постајао свет у малом, јер су долазили излагачи из читавог света, а број посетица је прелазио 100.000.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas