Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ТЕЛЕНОР ХИПЕРНЕТ - НОВА УСЛУГА НА ТРЖИШТУ СРБИЈЕ

Нова понуда фиксног оптичког интернета и дистрибуције ТВ садржаја.

1637159698_Prezentacija-Telenor-Hipernet-ponude.JPG
Фото: Промо
Oglas

Београд, 16. новембар 2021. – Компанија Теленор је данас представила Хипернет, нову услугу за домаћинства која обухвата оптички интернет, услугу дигиталне телевизије у тестној верзији и фиксну телефонију. Лансирањем комплетног портфолија фиксних услуга, Теленор је представио интегрисану понуду телекомуникационих услуга за постојеће и нове кориснике у Србији.

Верујемо у ово тржиште и због тога смо у Хипернет, наш најамбициознији пројекат до сада, уложили значајна средства. Не лансирамо само нову услугу, већ представљамо и нову, квалитативно другачију понуду која подразумева најбољи интернет и дигиталну телевизију за цело домаћинство. Циљ нам је да корисницима омогућимо ново искуство, у складу са најбољим праксама индустрије. Наш фокус јесте и биће на сталном развоју мобилних и фиксних услуга, као и ширењу портфолија новим функционалностима и релевантним избором медијског садржаја”, каже Мајк Мишел, генерални директор Теленора. 

Фото: Промо

Хипернет ће домаћинствима у Србији донети најјачи Wi-Fi сигнал у сваком углу дома, центар кућне забаве који је заснован на дигиталној телевизији нове генерације и врхунско корисничко искуство.

Теленор жели да услуга дигиталне телевизије, која је још увек у тестној верзији, у потпуности буде прилагођена потребама корисника. Компанија је у оквиру лансирања ове услуге одлучила да мишљење корисника укључи у изградњу финалног производа. Повратне информације које добија од корисника компанији ће омогућити да континуирано унапређује своје услуге у погледу квалитета, функционалности, једноставности коришћења и корисничке подршке.

Заинтересовани грађани могу да пробају Хипернет дигиталну ТВ у тестној верзији и да повратним информацијама о корисничком искуству помогну у даљем развоју производа.

За више информација посетите Хипернет (теленор.рс)

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas