Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ПОПОВИЋ ОДЛУЧИО - "КРАЈ!" Након 20 година емитовања, НАЈВЕЋА промена у "Звездама Гранда"

ИЗНЕНАЂЕЊЕ пред сам почетак снимања.

1694638844_31980_sasa-popovic-zvezde-granda-foto-z-knezevic_ig.jpg
Фото: Ж. Кнежевић
Oglas

Почело је снимање нове сезове такмичера "Звезде Гранда", а као и сваке године, главно питање гледалаца је - Да ли ће бити измена у саставу жирија?

Жири који је и прошле године радио са кандидатима и освојио срца публике, сешће у своје фотеље и овога пута: Ана Бекута, Драган Стојковић Босанац, Марија Шерифовић, Светлана Цеца Ражнатовић, Ђорђе Давид, Виолета Вики Миљковић, Александар Милић Мили и Снежана Ђуришић.

Међутим, промена у самом такмичењу ће бити о чему је и проговорио Саша Поповић.

- Ова сезона се разликује од свих сезона зато што имамо кандидате који су изабрани и које су ментори изабрали, и кандидати који су изазивачи. Ово је први пут након 20 година, сваки ментор има два мушка и два женска кандидата. Ово је потпуно нови концепт који никада није био у нашој земљи. Такмичење нових кандидата ради искључиво "Гранд продукција" - истакао је Поповић, па додаје:

- Изабрани кандидати, њих тридесет и двоје никада нису били у финалу, а сада ће моћи да дођу дотле, а деведесет и шест изазивача, су сасвим нови кандидати - објашњава Поповић.

- Ово је потпуно нови концепт који никада није био у нашој земљи. Такмичење нових кандидата ради искључиво "Гранд продукција" - говори директор "Гранда" који је одлучио да је крај са старим начином рада.

Програм ће очекивано водити омиљени и прверени двојац Сања Кужет и Воја Недељковић.

(Србија Данас)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas