Oglas
· · Komentari: 0

POPOVIĆ ODLUČIO - "KRAJ!" Nakon 20 godina emitovanja, NAJVEĆA promena u "Zvezdama Granda"

IZNENAĐENJE pred sam početak snimanja.

1694638844_31980_sasa-popovic-zvezde-granda-foto-z-knezevic_ig.jpg
Foto: Ž. Knežević
Oglas

Počelo je snimanje nove sezove takmičera "Zvezde Granda", a kao i svake godine, glavno pitanje gledalaca je - Da li će biti izmena u sastavu žirija?

Žiri koji je i prošle godine radio sa kandidatima i osvojio srca publike, sešće u svoje fotelje i ovoga puta: Ana Bekuta, Dragan Stojković Bosanac, Marija Šerifović, Svetlana Ceca Ražnatović, Đorđe David, Violeta Viki Miljković, Aleksandar Milić Mili i Snežana Đurišić.

Međutim, promena u samom takmičenju će biti o čemu je i progovorio Saša Popović.

- Ova sezona se razlikuje od svih sezona zato što imamo kandidate koji su izabrani i koje su mentori izabrali, i kandidati koji su izazivači. Ovo je prvi put nakon 20 godina, svaki mentor ima dva muška i dva ženska kandidata. Ovo je potpuno novi koncept koji nikada nije bio u našoj zemlji. Takmičenje novih kandidata radi isključivo "Grand produkcija" - istakao je Popović, pa dodaje:

- Izabrani kandidati, njih trideset i dvoje nikada nisu bili u finalu, a sada će moći da dođu dotle, a devedeset i šest izazivača, su sasvim novi kandidati - objašnjava Popović.

- Ovo je potpuno novi koncept koji nikada nije bio u našoj zemlji. Takmičenje novih kandidata radi isključivo "Grand produkcija" - govori direktor "Granda" koji je odlučio da je kraj sa starim načinom rada.

Program će očekivano voditi omiljeni i prvereni dvojac Sanja Kužet i Voja Nedeljković.

(Srbija Danas)

BONUS VIDEO:

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas