Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЕПИДЕМИЈА

ПАПАРАЦО: Анђелина Џоли отишла код бившег чије је име писала КРВЉУ (ФОТО)

После Џенифер Лопез и Бена Афлека и Анђелина Џоли снимљена како иде код бившег!

1623585480_Andjelina.jpg
Фото: ЕПА
Oglas

Анђелина Џоли је, пошто је изгубила битку око старатељства са Бредом Питом, виђена како са флашом вина улази у стан код бившег мужа Џонија Ли Милера.

Прочитајте још: Грузијка у сред короне родила сина у Београду и каже да имамо ЈЕДНУ заједничку особину (ФОТО)

Годинама су се судили Анђелина и Бред

Годинама је трајало суђење око старатељства над децом између Анђелине Џоли и Бреда Пита и сада се, коначно, завршило.

Међутим, папраци су успели да сниме Анђелину Џоли како улази у зграду у Бруклину у којој се налази стан њеног бившег мужа Џонија Лија Милера. Анђелина је носила беж мантил и маску, али се на сликама лако препознаје.

Упознали су се на снимању филма

Њих двоје су се упознали 1995. године на заједничком снимању филма "Hackers". Венчали су се после само шест месеци забављања. Свадба је била приватна, а Анђелина (46) је имала само 20 година и била је обучена у кожне панталоне и мајицу на којој је својом крвљу написала његово име.

Уместо венчанице носила је кожне панталоне и мајицу на којој је крвљу написала његово име.

- Обоје смо се запросили у истом тренутку и обоје смо рекли ДА! Увек сам се питала да ли смо требали да дуже останемо венчани док сам ја радила у Британији, а он остао у Лос Анђелесу. Али, пожурили смо са венчањем - рекла је Анђелина у једном интервјуу.

Брак је кратко трајао

Тако је и било - Анђелина и Џони су се развели после неколико година - 1999. године. Наводно су остали добри пријатељи.

Прочитајте још: Јелена Карлеуша у купаћем костиму од 20 евра? Изазовно! (ФОТО)

Анђелина је у Џонијевом стану остала око три сата и Џони је сутрадан ујутру радно виђен како трчи по киши. Носио је плаву кабаницу и маску.

Прочитајте још: Троје су УСВОЈИЛИ и још троје су њихова биолошка! Ево како изгледају данас деца АНЂЕЛИНЕ Џоли и БРЕДА ПИТА (ФОТО)

Анђелина је 7. јуна прославила рођендан са децом, а увече је била сама. Стан бившег мужа напсутила је у 22.30 часова, дакле, није преноћила.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas