Oglas
· · Komentari: 0
HOLIVUD

BRED dobio zajedničko starateljstvo, ANĐELINA traži izuzeće sudije - Medoks odbija da nosi prezime Pit

Preko pet godina traje borba između ovog bivšeg holivudskog para za starateljstvo nad njihovom decom.

1622106825_brand.png
Foto: Printskrin/Jutjub/Gala
Oglas

Saga između Breda Pita i Anđeline Džoli još nije završena. Nakon turbulentnog razvoda i brakorazvodne parnice, zbog koje je potrošeno preko milion dolara, bitka za starateljstvo ne prestaje, i ne nazire joj se kraj.

Na poslednjem ročištu dodeljeno im je zajedničko starateljstvo nad petoro maloletne dece. Međutim, Anđelini se ova odluka nije dopala.

Pročitajte još: Troje su USVOJILI i još troje su njihova biološka! Evo kako izgledaju danas deca ANĐELINE Džoli i BREDA PITA (FOTO)

Anonimni izvor je za "The Sun" ispričao da je Bredu laknulo, jer je njegova jedina želja bila da provodi više vremena s decom.

- Sasvim je jasno da Anđelina čini sve što je u njenoj moći da spreči Breda da viđa decu - tvrdi izvor, i dodaje kako je presuda donesena na temelju iskaza brojnih svedoka, među kojima su bili terapeuti, stručnjaci i ostale osobe bliske deci slavnog para.

Drugi izvor kaže kako se ovde radi samo o privremenoj odluci, te da Anđelina planira da nastavi borbu za decu. 

Navodno je u ponedeljak predala dokumentaciju Drugom kalifornijskom okružnom sudu, jer traži izuzeće sudije Džona Oderkirka s njihovog slučaja.

Glumica tvrdi kako je odluka ovog sudije nepravedna, jer je odbio da sasluša maloletnu decu i njihove želje po pitanju starateljstva.

Pročitajte još: Novi udarac za Bred Pita: Najstariji sin mu okrenuo leđa i svedočio protiv njega

Američki mediji preneli su nedavno da je najstariji sin Medoks, koji je jedini svedočio, stao na Anđelininu stranu.

- U svim neslužbenim papirima Medoks odbija da nosi očevo prezime Pit. Želi i službeno da promeni prezime u Džoli, ali Anđelina to ne podržava - tvrdi spomenuti izvor.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas