· · Коментари: 0

РИЗИКОВАЛА СА УЛОГОМ РАЈНЕ: "То заболи, вређа" - ево шта је Снежана Савић искрено мислила о улози у "Породичном благу" (ФОТО)

Име Рајне Гагић за глумицу Снежану Савић постало је веома значајно. Од првих дана публика је од ње навикла да буде лепа, отмена, жена са тајном. Одједном, са Рајном је пред гледаоце стигла у "Породичном благу" као обична, народска жена, келнерица са душом и емоцијама

1645533046____________________5656888869868644.png
Фото: Принтскрин/Јутјуб

Како је Снежана Савић говорила када је серија "Породично благо" била на врхунцу популарности (поставља се питање, кад није била) прочитајте у интервјуу из давне 2001. године:

- Раније су ме гледаоци у серијама Синише Павловића поистовећивали са недодирљивм дамама, лепим, успешним и дистанцираним. Знам колико гледаоци поистовећују глумца са ликом, јер када сам играла Нину Андрејевић пратила ме је дуго фама фамозне бунде. Сетите се, у "Бољем животу" поносна певачица Нина враћа луксузну бунду коју јој је купио заљубљени млади јунак. Е па због те бунде ја сам данима слушала коментаре. Људи, сасвим непознати, нарочито жене тапшале су ме по рамену, говориле "Алал вера, свака част, рто певачица а има морала, вратила је бунду."

Прочитајте још: СВИМА НАМ ЈЕ УКРАЛА СРЦЕ: Где је и шта ради Силвија из серије "Корак напред"? (ФОТО)

Глумица је објаснила како је свесно ушла у ризик са Рајном, а ево шта су јој обично говорили кад је сретну:

- Да изгледам далеко боље него у "Породичном благу", да сам дотеранија него Рајна. Тешко им је да мене лично одвоје од ТВ лика. Јер, Рајна је конобарица, мајка, напаћена жена која је прошла тежак живот, различит од мог приватног.

Снежана је објаснила и како јој је у глумачкој каријери лепота више одмагала него помагала:

Како је било играти са Шпицем и Ђошом?
- То су ликови који су ме одмах на снимању одушевили. Навијала сам, смејала се, напросто сваки тренутак рада с њима био је толико забаван, али и професионалан. Типовала сам да ће они побрати популарност у серији, јер су свежи, аутентични, носе дозу специфичног хумора.

- Чињеница је да вам лепота може много помоћи, али исто тако може много и да узме. Некада морате да отрпите злонамерност људи према физичкој лепоти. Сем тога, лепота често одвлачи пажњу од других човекових квалитета које носи. Скоро ми је један паметан човек, ТВ уредник рекао: Гледао сам те, али не знам шта си тамо говорила, шта си глумила, једино знам да си дивно изгледала." То је поражавајуће, заболи, вређа.

На питање: Колико је Рајна заиста ваша, колико сте лик које је Павић писао за вас надградили оним што носите у себи, глумица је одговорила:

- Двоумила сам се како да то играм, да ли да Рајна буде мало финија варијанта конобарице, али некако да подсећа на Малину или неке друге моје раније ликове. И са писцем Синишом Павићем сам се договарала да ово буде нешто другачије, народски. Рајну сам намерно поједноставила, дало јој гест простодушне жене. Она дрмне понеку чашицу, лупи понешто, специфично и хода, седи. Напросто, једна је обична, тужна жена, нежна мајка и добар човек.

БОНУС ВИДЕО: 

 
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.