Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Хорор приче "МОЋНИХ РЕНДЖЕРА": Већина је доживела трагичну судбину, а многи више нису међу живима

Популарну серију 90-их као да је пратило проклетство

1661929806_rendzeri.png
Фото: Принтсцреен/ Инстаграм - мигхтy_морпхин_поwер_рангерс
Oglas

С времена на време присетимо се старих серија и филмова, а потом запитамо где су глумци који су глумили у истима и шта данас раде? Судбина која је затекла већи део екипе популарне серије “Моћни ренџери” је у најмању руку бизарна и скандалозна. Али хајде да кренемо од почетка.

У почетку их је било шест. Жути, плави, зелени, црвени, рози и црни Моћни ренџер.

Где су и шта данас раде? 

Туy Транг је глумила жутог ренџера по имену Трини, била је део серије од 1993. до 1994. и учествовала у снимању 81 епизоде. Туј Транг нажалост више није с нама, погинула је са само 27 година у саобраћајној несрећи која се догодила 2001. године.

 

Ту је и Ричард Џенел познатији као Ерни који је био део серије од 1994. до 1997. године. Увек срећан и позитиван власник центра за младе у стварном животу борио се с разним зависностима међу којима је пушење и неумереност у храни. Управо је због тога напустио серију не би ли се суочио са својим проблемима и решио их. Изгубио је 40 килограма, а онда је 2008. године, са само 47 година, преминуо од срчаног удара.

 

Још један глумац из Моћних ренџера преминуо је од срчаног удара и то у 43. години живота. Роберт Л. Манахан који је у серији играо Зордона, великог плутајућег лика који је заправо створио Моћне ренџере.

Али, то није све. Боб Папенбрук који је давао глас низу ликова у серији умро је од последица хроничне болести плућа, а од упале плућа преминула је и професорка Пхеноменуса.

Ерик Франк који је глумио Дејвида Трухарта, умро је са само 29 година од непознате болести. Рикард Рабаго који је глумио мајстора Лија умро је природном смрћу, а Морис Мендоза који је глумио Ричија умро је у 39. години, Узрок смрти: непознат.

Нажалост, боље нису прошли ни глумци који су глумили ликове у мањим улогама међу којима Алиса Ен Смего која је глумила Шону. Она је починила самоубиство.

Глумац Остин Сент Џон, познат по улози првог Црвеног ренџера у серији “Моћни ренџери”, ухапшен је заједно са још 17 осумњичених за превару у којој су наводно прибавили 3,5 милиона долара. Сент Џон, чије је право име Џејсон Лоренс Гајгер, приведен је и оптужен за заверу с циљем да спроведе ланчану превару. Уколико буде осуђен, прети му казна од 20 година у федералном затвору.

Да нису све животне приче Моћних ренџера трагичне, показује Ејми Џо Џонсон, која је светску популарност стекла као рози ренџер. Опробала се и као режисер, а нека од њених остварења су Таммy’с Алwаyс Дyинг, Бент и Тхе Спаце Бетwеен. Мало тога се зна о њеном приватном животу, осим да има једну ћерку и већ неко време ужива у новој љубави.

 

Међу екипом Моћних ренџера било је и убица. Рикардо Медина Џуниор који је глумио у 40-ак епизода као лик имена Кол Еванс, мачем је усмртио свог цимера и тврдио да је то учинио у самоодбрани.

Скајлар Делеон који се у једној мањој улози у серији појавио још као дете, када је одрастао, претворио се у психопату који је убио брачни бар претварајући се да жели да купи њихову јахту. Завезао их је за сидро и бацио у море. Касније је признао још једно убиство и осуђен је на смрт, пише Црацкед.

Запажене улоге у серији су остварили и Џејсон Дејвид Френк (зелени ренџер), Валтер Џонс (црни ренџер) и Дејвид Јост (плави ренџер).

Џејсон Дејвид Френк, глумац који је од 1993. до 1996. године играо Томија Оливера, зеленог, а потом и белог ренџера у серији “Моћни ренџери”, развео се после 19 година брака. Чувени Френк је пре 5 година избачен са премијере филма “Моћни ренџери” у којем се појављује. Глумац и ММА борац је само желео да сними реакције публике у сали.

– Ја сам лик из филма који је желео да сними реакцију публике када се Ејми и ја појавимо на час. Чим су се наши ликови појавили на платну, дошли су момци из обезбеђења и извели ме напоље – рекао је Френк медијима.

Прочитајте још: Хтели су да сликају МРТВУ ДАЈАНУ, а онда се догодило нешто застрашујуће: "Погледао сам у принцезу, а њене трепавице су се ПОМЕРИЛЕ"

Дејвид Јост, глумац који је играо оригиналног Плавог ренџера у серији “Моћни ренџери”, открио је да је размишљао о самоубиству јер га је екипа серије малтретирала.

Сву своју енергију посветио је каријери и био пресрећан кад је прошао аудицију за улогу Била Кренстона, Плавог ренџера. Иако је серија убрзо постала прави хит, Дејвидови холивудски снови ускоро су постали ноћна мора. Како је популарност серије расла, тако су и гласине о његовој сексуалности почеле да круже по Холивуду све више, да би на крају дошло дотле да читава екипа из серије почне да га малтретира и назива погрдним именима.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas