Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ТВ Хаппy

КРАЂЕ БЕБА ПОНОВО ПОТРЕСАЈУ СРБИЈУ! „На правом месту“ вечерас у 20:50 (ТВ ХАППY)

Афера „Нестале бебе“ не стишава се од седамдесетих година прошлог века, а бројни родитељи, окупљени у више удружења, и даље желе да пронађу пут до истине.

1612435639_NA-PRAVOM-MESTU_SBB-slicica.jpg
Oglas

Поставља се питање ко саботира истрагу...

Много година је прошло од првог пријављеног случаја, а како године пролазе, све је мање шансе да ће појединици дочекати правду.

Нажалост, последњих месеци ова тема постала је актуелна, због наводних поновних крађа беба.

У емисији „На правом месту“ на телевизији Хаппy,  гости ће бити баш ти родитељи, чији су случајеви доказ да се понављају ови страшни сценарији: Миланка Момчиловић из Удружења за истину и правду о бебама, која је такође мајка нестале бебе, Драган Лукић и Стефан Живановић.

Осим родитеља несталих беба, водитељка Антонела Јелић у судију ће угостити Радишу Павловића, члана Владине комисије за расветљавање случајева несталих беба, Милену Јанковић, адвоката и представницу Удрузења несталих беба Београда, Младена Радуловића, уредника портала курир.рс и др Вању Милошевића, гинеколога.

Вечерас ће уследити приказивање снимака који до сада нису угледали светлост дана, као и скандалозних детаља о којима се ћутало.

Сазнаћете да ли ће језива дугогодишња афера о којој бруји Србија бити окончана.

Без цензуре о бебама које су под сумњивим околностима и без медицинске документације проглашаване мртвим, вечерас, “На правом месту” за истину, од 20:50.

Фото: промо

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas