Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НОВЕ ПОТРЕСНЕ ПРИЧЕ О НЕРАЗЈАШЊЕНИМ ПОРОДИЧНИМ ОДНОСИМА: Емисија „ДНК“ у десетој сезони представља прави живот без маски!

Гледајте вечерас нову сезону омиљене емисије.

1633436963_dnk.png
фото: Промо
Oglas

И у овој телевизијској сезони имаћете прилику да на каналу ТВ Пинк гледате емисију „ДНК“, која је одушевила гледаоце широм региона, с обзиром на то да јубиларна 10 сезона вечерас у 23 часа.

Водитељка Наталија Симовић наставља да обилази нашу земљу и утврђује подударност у случају сумње у родитељство, најтачнијом и њапрецизнијом ДНК методом.

Током претходних сезона, Наталија је посетила многе породице које су биле у сукобу управо због сумње у очинство, а могли сте да видите и бројне занимљиве приче, са неочекиваним исходом.

Наталија је пред сам почетак нове сезоне открила шта гледаоци могу да очекују у новим епизодама емисије „ДНК“.

фото: Промо

- На огромно задовољство наше, сваким даном све бројније публике, почиње емитовање десете сезоне емисије 'ДНК'! Драги гледаоци, нећемо ни овога пута изневерити ваша очекивања, нећемо мењати оно што сте као формат и хуману идеју заволели кроз претходне сезоне. Остаћемо верни вама који са узбуђењем очекујете сваку нову причу и трудићемо се још више да вам прикажемо прави живот, онакав какав јесте, без глуме и маски. Водићемо се срцем као и до сада. Са истим жаром се и ја радујем новим причама које ћу вам приказати заједно са онима који су желели да се њихов живот исприча искрено. Хвала свима који нас верно прате и подржавају - рекла је Наталија.

Пред екипом, на челу са Наталијом, је још много неразјашњених и потресних прича, а оне најинтересантније покушаће да реши у наступајућој сезони. Не пропустите десету сезону емисије „ДНК“ вечерас у 23 часа на ТВ Пинк!

фото: Промо

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas