Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПРОМО

НОВУ СЕЗОНУ ЕМИСИЈЕ „AMI G SHOW“ ОТВАРА У ЛЕТЕЋЕМ АУТОМОБИЛУ? Огњен Амиџић одговорио на изазов и тестирао патент Жељка Митровића!

Актуелни и ексклузивни гости, луде игрице и препознатљив хумор Огњена Амиџића очекује вас и у новој сезони његове ауторске емисије „Ами Г Схоw“, која почиње са емитовањем у уторак 7. септембра у добро познатом термину – од 22 часа

1630660050_Ognjen-Amidzic--1-.JPG
Фото: Промо
Oglas

 Како своје госте често воли да ставља на изазове, одлучили смо да и ми њега ставимо на један изазов – да испроба летећи аутомобил, патент Жељка Митровића. А Огњен је то без размишљања прихватио! Додуше, само за фотографију, а испробао је и чувену ручну ракетну лансирну рампу. Па ко зна, можда нову сезону емисије „Ami G Show“ започне управо слетањем у летећем аутомобилу у нови редизајнирани студио. 


Фото: Промо

- Очекујем да 14. сезона оствари бар приближне резултате као 13. и да останемо на том нивоу. То би ме задовољило. Надам се да ће 14. сезона донети неке нове ствари и мени и екипи, можда отворити неке нове путање за будућност. Тешко је сваке сезоне бити иновативан, јер се смањује број људи којима располажеш, мање је тема. Има доста занимљивих људи, само је ствар процене да ли они могу да буду у оваквом шоу програму, који се бави најпопуларнијим и најбитнијим људима у одређеном тренутку. Спремили смо лудницу за ову сезону, као и потпуно нови студио – рекао је Огњен. 


Фото: Промо

Много је новитета али једно остаје исто: Амиџић ће и у новој сезони угостити познате личности из различитих сфера –  од глумаца и певача, преко спортиста, до политичара –  и стављаће их на изазове у којима нисте могли ни да их замислите. А у новој сезони, изазови ће бити луђи него икад пре.

Не пропустите почетак нове, 14. сезоне емисије “Ami G Show” у уторак 7. септембра уживо од 22 часа на ТВ Пинк!

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas