· · Коментари: 0
ЗАДРУГА

УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО: У ријалитију "Задруга" незапамћена сцена - Кристијан давио Кристину, обезбеђење немо посматрало

У ријалитију "Задруга" поново се догодио инцидент који је овога пута шокирао све гледаоце телевизије са националном фреквенцијом, а на друштвеним мрежама подигао је велику прашину. Чека се реакција надлежних органа.

1622649914_zadruga.png
Фото: Принтскрин/Јутјуб/Задруга

Гледаоци телевизије са националном фреквенцијом, на којој се емитује ријалити програм "Задруга", претходне ноћи били су сведоци узнемирујућег инцидента који се догодио између два учесника овог ријалитија - Кристијана Голубовића и Кристине Спалевић.

Бивши осуђеник Кристијан Голубовић је након вербалбне расправе "зграбио" Кристину за врат, покушавајући да је удави.

Прочитајте још: Ако вам супруг упути неку од ОВИХ 5 ЗАБРИЊАВАЈУЋИХ ИЗЈАВА, знајте да живите са НАСИЛНИКОМ

Док је његова рука била око њеног врата, Кристијан је говорио: "Ајмо на спавање, спавање".

Кристијан није престао да дави Кристину, све док се она није срушила на под и умирила.

Поред овог бруталног насиља које се десило над женом, догодила се још једна страшна сцена - обезбеђење је све време било ту, међутим уместо реаговања, само су стајали мирно и посматрали како Кристијан дави Кристину.

Подсетимо, ово није био први пут да се Кристијан Голубивић, учесник ријалитија "Задруга", понашао насилно у овом ријалитију.

Наиме, он је крајем прошле године саслушан пред Основним тужилаштвом у Руми, у својству осумњиченог, због отворених претњи смрћу старлети Станији Добројевић, које је изговорио у "Задрузи".

Старе претње у ријалитију Задруга

"Заклињем се сада у своје двоје деце да ћу убити Станију Добројевић лично, или преко мојих људи, ако ми се искрено не извини због увреда на рачун деце. Убићу свакога ко ми увреди дете, по цену да идем 40 година на робију", рекао је тада Кристијан Голубовић уживо у програму.

Од почетка године, у Србији је убијено девет жена, а насиље је пријавило њих готово хиљаду. Влада Србије је у aprilu усвојила Стратегију за спречавање и борбу против родно заснованог насиља према женама и насиља у породици 2021-2025 и Закон о родној равноправности. Координаторка Сигурне куће Весна Станојевић поручила је тада да је први корак у спречавању насиља проговорити и затражити помоћ.

 

Хаос на друштвеним мрежама након скандала у Задрузи

На друштвеним мрежама проширио се снимак Кристијана Голубовића док дави Кристину Спалевић. Коментари су многобројни, и људи су згрожени чињеницом да се овакво насиље приказује на телевизији са националном фреквенцијом.

За сада се Регулаторно тело за електорнске медије није оглашавало поводом овог инцидента.

Ипак, имајући у виду да ово није прво насиље које се догодило у ријалитију "Задруга", остаје нам да видимо да ли ће РЕМ реаговати, и какве ће бити санкције за овај ријалити програм.

Кристијаново виђење ове ситуације

На друштвеној мрежи "ТикТок" појавио се снимак у којем се Кристијан Голубовић обраћа Кристини Спалевић, коју је претходне вечери давио.

"Ја теби да се извиним немам зашта... Пружио сам ти пажњу, и после оног, био сам пијан. Кажеш успавао сам те... Знам како се успављују и како се смирују људи који имају тоталну агресију и хистерију у моменту. Ништа ми није страно. Што си тражила, то си и добила. Нисам зано да си наставила после тога да вилениш по имању. Треба да те је срамота", рекао је Кристијан у свом обраћању.

@kristijankiki0

 

♬ original sound - Kristijan Golubović

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.