· · Коментари: 0

Аца Лукас открио: "За длаку сам избегао СМРТ, сви су били изрешатини у тим колима"

Певач је годинама ћутао о ситуацији у којој је умало изгубио живот

1667550735_aca-lukas-policija.JPG
Фото: Н.Скендерија/Катарина Михајловиц

Аца Лукас, синоћ је у главном граду Србије,  одржао спектакуларан концерт и са београдском публиком прославио 54. рођендан.

Прочитајте још: Јована Јеремић показала како се припрема за викенд: Врући кадрови из сауне (ВИДЕО)

Ипак, његов живот веома је турбулентан, па је први пут открио, да је пре неколико година за длаку избегао смрт, само зато што је одбио да га пријатељ одвезе кући.

- За длаку сам избегао сачекушу која није била намењена мени! Био сам са друштвом на ручку у једном ресторану. Када смо кретали из ресторана, пријатељ се понудио да ме одвезе кући јер је мој ауто био код мајстора, пошто се покварио. Ни сам не знам из ког разлога сам га одбио, али сам то учинио. Позвао сам такси и одвезао се у стан - присетио се Аца овог немилог догађаја, преноси Курир и додаје:

- Минут након што смо се растали, на 300 метара од ресторана у ком смо седели, изрешетани су сви који су кренули тим колима, у којима сам могао бити и ја! Нико није остао жив! - Седео сам код куће, слушао вести и нисам могао да верујем шта чујем. У први мах ми је било жао пријатеља који је тог дана погинуо, а онда ме је облио хладан зној. Било је језиво! И данас када се сетим да сам могао да погинем, враћа ми се тај одвратан осећај... -закључио је Аца који се једва опоравио од шока, након што је схватио да је умало могао бити мртав.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.