Oglas
· · Komentari: 0

Aca Lukas otkrio: "Za dlaku sam izbegao SMRT, svi su bili izrešatini u tim kolima"

Pevač je godinama ćutao o situaciji u kojoj je umalo izgubio život

1667550735_aca-lukas-policija.JPG
Foto: N.Skenderija/Katarina Mihajlovic
Oglas

Aca Lukas, sinoć je u glavnom gradu Srbije,  održao spektakularan koncert i sa beogradskom publikom proslavio 54. rođendan.

Pročitajte još: Jovana Jeremić pokazala kako se priprema za vikend: Vrući kadrovi iz saune (VIDEO)

Ipak, njegov život veoma je turbulentan, pa je prvi put otkrio, da je pre nekoliko godina za dlaku izbegao smrt, samo zato što je odbio da ga prijatelj odveze kući.

- Za dlaku sam izbegao sačekušu koja nije bila namenjena meni! Bio sam sa društvom na ručku u jednom restoranu. Kada smo kretali iz restorana, prijatelj se ponudio da me odveze kući jer je moj auto bio kod majstora, pošto se pokvario. Ni sam ne znam iz kog razloga sam ga odbio, ali sam to učinio. Pozvao sam taksi i odvezao se u stan - prisetio se Aca ovog nemilog događaja, prenosi Kurir i dodaje:

- Minut nakon što smo se rastali, na 300 metara od restorana u kom smo sedeli, izrešetani su svi koji su krenuli tim kolima, u kojima sam mogao biti i ja! Niko nije ostao živ! - Sedeo sam kod kuće, slušao vesti i nisam mogao da verujem šta čujem. U prvi mah mi je bilo žao prijatelja koji je tog dana poginuo, a onda me je oblio hladan znoj. Bilo je jezivo! I danas kada se setim da sam mogao da poginem, vraća mi se taj odvratan osećaj... -zaključio je Aca koji se jedva oporavio od šoka, nakon što je shvatio da je umalo mogao biti mrtav.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas