Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Ацо Пејовић оптужио Цецу Ражнатовић да лаже и открио тајну великог хита

Певач открио дуго чувану тајну

1659333959_aco-pejovic-i-ceca.png
Фото: Yоутубе принтсцреен/ТВ Пинк/ТВ Прва
Oglas

Ацо Пејовић открио је поједине детаље из свог живота, али је и "оптужио" Цецу да лаже, јер је недавно изјавила да се плаши ајкула:

Прочитајте још: Проговорио први муж Џенифер Лопез кога се мало ко сећа: Открио детаље из живота певачице и брак са Беном осудио на пропаст (ФОТО)

- Боже ме сачувај... Наравно да се плашим, ја и кад се купам, ја пливам тамо где су пливачи и деца. (смех) Иако сам одличан пливач, не, не... - рекла је Цеца недавно у једној емисји, а онда се надовезао и њен велики пријатељ Ацо Пејовић:

- Светлана се плаши ајкула?! Замисли то да се Светлана плаши ајкула... То је, види... Ако је икада изговорила лаж, то је та лаж, да се Светлана плаши ајкула, односно моја сестра Цеца! Ако је њу ишта у животу плашило, то је било нешто друго, ајкуле нису плашиле, било како у животу. Мислим да је изговорила једну озбиљну неистину, или лаж, како год њој одговара - рекао је Ацо у емисји "Премијера Викенд Специјал":

- Ја се не плашим ајкула, некако се плашим дубоке воде - рекао је Пејовић и открио тајну великог хита "Све ти дугујем":

- Сећам се, морам да испричам ово, Деки Абовић је урадио тај неки латино звук, ја сам му рекао: "Деки, мени је ово 'ландара пишоре', то је неки мој израз који користим кад ми се нешто не допада, а он ми је рекао да нисам нормалан. И онда, како је време одмицало, та песма је добила прави аранжман и нисмо погрешили ниједног момента - закључује Ацо у емисији "Премијера - Викенд Специјал".

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas