Oglas
· · Komentari: 0

Progovorio prvi muž Dženifer Lopez koga se malo ko seća: Otkrio detalje iz života pevačice i brak sa Benom osudio na propast (FOTO)

Mnogi ga se ne sećaju, ali Dženifer Lopez je krajem 90-ih bila udata za glumca Ohani Nou koji je bio i njen prvi suprug

1659273882_c1075250d483a014e06bfaa2477176c1834ba5ec.jpg
Foto: Epa
Oglas

Dugo se nije pojavljivao u javnosti, a sada je rešio da progovori i otkrije nekoliko detalja iz života poznate glumice i pevačice i to baš u momentu kada se konačno udala za Bena Afleka.

On ističe da im želi sve najbolje, ali se plaši da venčanje broj četiri neće potrajati.

Pročitajte još: „Budite oprezni kada ubrizgavate bilo šta u lice“: Dženifer Garner o sve popularnijem trendu

- Želim njoj i Benu sve najbolje, ali nisam uveren da će to potrajati. Džen voli da je zaljubljena, ali bila je verena šest puta. Ben je muž broj četiri. Bio sam muž broj jedan i rekla mi je da sam ja ljubav njenog života. Kada smo ležali u krevetu prve bračne noći, rekla je da ćemo biti zajedno zauvek - kaže Ohani sa kojim je Dženifer bila u braku godinu dana, a nakon toga su ostali prijatelji, prenosi Daily Mail.

- Bili smo zajedno dve godine, ali prijatelji skoro deceniju. Često sam se osećao kao gospodin Pepeljuga. Bila je najlepša žena koju sam ikada video. U početku nisam znao ko je ona. Zaljubili smo se kada je već bila poznata, ali tokom našeg braka postala je megazvezda. Godinama je bilo previše bolno govoriti o tome. Hteo sam da se pritajim i da živim svoj život, ali kada sam video da se udala za Bena, koji je dobar momak, osećanja su se vratila -  iskreno govori Ohani.

Nakon razvoda od Ohanija 1998. godine Dženifer je bila u vezi sa Šonom Kombsom, poznatijim pod nadimkom P Diddy. Potom se udala za plesača Krisa Džada, razvela, a onda je upoznala Bena koji je ipak otao njena srodna duša, iako je život tada za nju imao drugačije planove. U braku sa Mark Entonijem je bila deset godina i imaju dvoje dece.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas