· · Коментари: 0

АЦО ПЕЈОВИЋ овим гестом показао КАКАВ ЈЕ ЧОВЕК: Прекинуо наступ, па урадио нешто што је одушевило све присутне (ВИДЕО)

Певач још једном показао колико срце има

1659088976_pejovic_17122018_0007.jpg
Фото: АТА имагес

Ацо Пејовић наставио је своју летњу турнеју и недавно одржао концерт у Новој Вароши, а на певачевом наступу је дошло и до јако драматичне сцене.

Док је певао, певач је приметило да се некоме у публици слошило, те је усред песме, прекинуо наступ како би затражио лекарску помоћ. Пејовић је преко микрофона апеловао на организаторе да пошаљу медицинску помоћ, како би се особи којој се слошило пружила прва помоћ.

Овај гест одушевио је све присутне, како због тога што је прекинуо концерт тако и због тога што је рекао да ће сам донирари 10 носила Новој Вароши.

 

@савицмилена

 

♬ оригинал соунд - Милена Савић

"Молим вас, амбулантна кола да дођу овде, неко је у лошем стању... Брзо, брзо! Је л' има неко од медицинара? Је л' има неко од доктора да дође? Шта да радим? Ја зовем Хитну, али нико не чује!", говорио је Ацо с бине. 

"Дете је у несвест пало, а немате носила, немојте да ми се правдате, носила најобичнија! Ја донирам, лично ћу десет носила купити и донирати Новој Вароши! Ово је срамота!", викнуо је Пејовић.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.