Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Адриана Лима оштро узвратила на критике о изгледу, па објавила фотографију без шминке: "Лице уморне маме.." (ФОТО)

Адријана Лима реаговала је на негатвине коментаре на рачун њеног изгледа након јучерашњег појављивања на црвеном тепиху

1700128460_profimedia-0822015225.jpg
Фото: профимедиа
Oglas

Бразилска манекенка (42) појавила се на премијери филма "Игре глади: Балада о птицама певачицама и змијама" у Лос Анђелесу, изгледајуц́и гламурозно у упечатљивој црној мини хаљини са црвеним детаљимаи ципелама у складу са тим. Међутим, њен изглед је изазвао неке не баш лепе коментаре, укључујуц́и сугестије да је недавно била подвргнута козметичким процедурама.

Лима је у среду узвратила својим критичарима објавом на својој Инстаграм "причи". Она је поделила своју фотографију без шминке и написала:

- Лице уморне маме једне тинејџерке, две скоро тинејџерке, једногодишњака који учи да хода и три пса. Хвала на бризи.

Фото: Принтсцреен, Инстаграм, Адриана Лима

Лима је присуствовала премијери Игара глади са својим дечком Андреом Лемерсом и ц́еркама Сиеном (11) и Валентином (14), које дели са бившим мужем, српским кошаркашем Марком Јариц́ем. На догађају им се придружило и двоје Лемерсове деце, Мија и Лупо.

Лима и Лемерс (42) су у августу 2022. пожелели добродошлицу свом првом заједничком детету, сину Циан Лиму.

Манекенка се последњих година суочила са променама у изгледу и вишком килограма, али је неколико пута изјављивала да прихвата своје тело онакво какво је тренутно:

- Сваког дана морам да се подсец́ам: "Слушај, прихвати ко си. Прихвати своје тело" -  рекла је она на Вицториа'с Сецрет догађају у априлу.

- То је сада прелазно тело јер сам добила бебу. Дакле, управо сте створили живот. То је тако велики благослов. Свако тело има другачију реакцију током трудноц́е и након трудноц́е - наставила је она.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas