Oglas
· · Komentari: 0

Adriana Lima oštro uzvratila na kritike o izgledu, pa objavila fotografiju bez šminke: "Lice umorne mame.." (FOTO)

Adrijana Lima reagovala je na negatvine komentare na račun njenog izgleda nakon jučerašnjeg pojavljivanja na crvenom tepihu

1700128460_profimedia-0822015225.jpg
Foto: profimedia
Oglas

Brazilska manekenka (42) pojavila se na premijeri filma "Igre gladi: Balada o pticama pevačicama i zmijama" u Los Anđelesu, izgledajući glamurozno u upečatljivoj crnoj mini haljini sa crvenim detaljimai cipelama u skladu sa tim. Međutim, njen izgled je izazvao neke ne baš lepe komentare, uključujući sugestije da je nedavno bila podvrgnuta kozmetičkim procedurama.

Lima je u sredu uzvratila svojim kritičarima objavom na svojoj Instagram "priči". Ona je podelila svoju fotografiju bez šminke i napisala:

- Lice umorne mame jedne tinejdžerke, dve skoro tinejdžerke, jednogodišnjaka koji uči da hoda i tri psa. Hvala na brizi.

Foto: Printscreen, Instagram, Adriana Lima

Lima je prisustvovala premijeri Igara gladi sa svojim dečkom Andreom Lemersom i ćerkama Sienom (11) i Valentinom (14), koje deli sa bivšim mužem, srpskim košarkašem Markom Jarićem. Na događaju im se pridružilo i dvoje Lemersove dece, Mija i Lupo.

Lima i Lemers (42) su u avgustu 2022. poželeli dobrodošlicu svom prvom zajedničkom detetu, sinu Cian Limu.

Manekenka se poslednjih godina suočila sa promenama u izgledu i viškom kilograma, ali je nekoliko puta izjavljivala da prihvata svoje telo onakvo kakvo je trenutno:

- Svakog dana moram da se podsećam: "Slušaj, prihvati ko si. Prihvati svoje telo" -  rekla je ona na Victoria's Secret događaju u aprilu.

- To je sada prelazno telo jer sam dobila bebu. Dakle, upravo ste stvorili život. To je tako veliki blagoslov. Svako telo ima drugačiju reakciju tokom trudnoće i nakon trudnoće - nastavila je ona.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas