· · Коментари: 0
ОТВОРЕНО

Александар Берчек због новца био у завади са оцем: "Били смо сиротиња"

Легендарни глумац открио детаље одрастања

1640162617_bercek.png

Глумац Александар Берчек рођен је у Врднику 1950. године. Иако је данас један од најуспешнијих домаћих глумаца, његово одрастање било је веома тешко, јер су како је и сам испричао, били тешка сиротиња.

Прочитајте још: "Осигурала сам ЗАДЊИЦУ као ЏЕЈ ЛО": Стоја променила ЛИЧНИ ОПИС код хирурга у Турској (ФОТО)

- Пошто смо били тешка сиротиња, а сиротиња иде у војне школе, ја се пријавим тамо. Два пута сам се пријављивао и два пута ме одбију због неухрањености. Додуше, тамо су на тим прегледима били педагози и психолози можда су проценили колико бих био послушан, па ме нису примили. Елем, такмичио сам се у рецитовању у Жабљу. Говорио сам Јесењина и ту ме публика изнела на рукама. После сам био у Плани и ту узмем треће место - испричао је он глумац у једној емисији.

Завадио се са оцем због новца

У Београд је дошао 1969. године на студије и тада је добио чак три стипендије. У то време као студент, више је добијао пара, него што је његов отац имао пензију, а то је управо био и један од разлога што су били у завади.

- После друге године, додуше радио сам и један филм, купим половног фићу. Дотерам га кући а мој отац кога су звали Лала милицајац каже: "Чиме си ово дошао? Чији је ово ауто?", а ја кажем мој, а он ће на то: "А не може то тако", и седе на бицикл и оде у милицију да ме пријави. Дођу два полицајца која знам, наши пријатељи - испричао је Берчек у једној емисји и додао да су му полицајци након контроле саобраћајне дозволе, оцу потврдили да су кола заиста његова.

Александар Берчек се женио два пута и има четворо деце, двоје из првог и двоје из другог брака. Из првог брака са супругом Светланом, има сина Николу и ћерку Милицу. Из другог, са колегиницом, глумицом, Аном, има сина Милоша и ћерку Мину.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.