Oglas
· · Komentari: 0
OTVORENO

Aleksandar Berček zbog novca bio u zavadi sa ocem: "Bili smo sirotinja"

Legendarni glumac otkrio detalje odrastanja

1640162617_bercek.png
Oglas

Glumac Aleksandar Berček rođen je u Vrdniku 1950. godine. Iako je danas jedan od najuspešnijih domaćih glumaca, njegovo odrastanje bilo je veoma teško, jer su kako je i sam ispričao, bili teška sirotinja.

Pročitajte još: "Osigurala sam ZADNJICU kao DžEJ LO": Stoja promenila LIČNI OPIS kod hirurga u Turskoj (FOTO)

- Pošto smo bili teška sirotinja, a sirotinja ide u vojne škole, ja se prijavim tamo. Dva puta sam se prijavljivao i dva puta me odbiju zbog neuhranjenosti. Doduše, tamo su na tim pregledima bili pedagozi i psiholozi možda su procenili koliko bih bio poslušan, pa me nisu primili. Elem, takmičio sam se u recitovanju u Žablju. Govorio sam Jesenjina i tu me publika iznela na rukama. Posle sam bio u Plani i tu uzmem treće mesto - ispričao je on glumac u jednoj emisiji.

Zavadio se sa ocem zbog novca

U Beograd je došao 1969. godine na studije i tada je dobio čak tri stipendije. U to vreme kao student, više je dobijao para, nego što je njegov otac imao penziju, a to je upravo bio i jedan od razloga što su bili u zavadi.

- Posle druge godine, doduše radio sam i jedan film, kupim polovnog fiću. Doteram ga kući a moj otac koga su zvali Lala milicajac kaže: "Čime si ovo došao? Čiji je ovo auto?", a ja kažem moj, a on će na to: "A ne može to tako", i sede na bicikl i ode u miliciju da me prijavi. Dođu dva policajca koja znam, naši prijatelji - ispričao je Berček u jednoj emisji i dodao da su mu policajci nakon kontrole saobraćajne dozvole, ocu potvrdili da su kola zaista njegova.

Aleksandar Berček se ženio dva puta i ima četvoro dece, dvoje iz prvog i dvoje iz drugog braka. Iz prvog braka sa suprugom Svetlanom, ima sina Nikolu i ćerku Milicu. Iz drugog, sa koleginicom, glumicom, Anom, ima sina Miloša i ćerku Minu.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas