Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Александра Пријовић покрадена и преварена: Обратила се јавно и захвалила на подршци (ФОТО)

Наша певачица проживљава драму

1654331490_prija.jpg
Фото: Инстаграм/принтскрин/александрапријовиц
Oglas

Талентована и популарна певачица поделила је на свом Инстаграм профилу шта јој се догодило. Наиме, њена нова песма "Звук тишине" процурела је у јавност. Алексанру је све ово много потресло, будући да је жртва преваре и да је песма која је требало да престави њен будући албум већ доспела у јавност.

Она је изузетно тужна што не може да презентује нову песму на начин који је замислила. Тим поводом се огласила и на друштвеној мрежи Инстаграм.

Прочитајте још: Марија Килибарда тврдила да нема среће у ЉУБАВИ јер мушкарци гледају као БРАТА: А онда је права љубав закуцала на њена врата

"Овим путем желим да вам се обратим и дам званично саопштење поводом непредвиђене ситуације која се догодила са песмом "Звук тишине", која је требала да представи мој нови албум. Наиме, песма је "процурила" на нама непознат начин и тренутно нелегално циркулише друштвеним мрежама и разним платформама за дељење аудио материјала. Упркос свим напорима да зауставимо даље ширење песме, због размере дељења, то је у овом тренутку немогуће. Једино што могу, јесте да замолим да се, колико- толико, до званичног изласка ограничи њено ширење. Криво ми је што нисмо имали прилику да вам презентујемо ову песму и цео пројекат на начин на који смо замислили. Ипак, желим од срцада се захвалим свима који су слали предивне коментаре везане за песму, то нам у овом тренутку много значи! Због целокупне ситуације померен је термин званичне објаве песме и у наредних неколико дана ћу вас обавестити о новом датуму. Срдачно, Александра" - објаснила је она целокупну ситуацију у којој се нашла.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas