Oglas
· · Komentari: 0

Aleksandra Prijović pokradena i prevarena: Obratila se javno i zahvalila na podršci (FOTO)

Naša pevačica proživljava dramu

1654331490_prija.jpg
Foto: Instagram/printskrin/aleksandraprijovic
Oglas

Talentovana i popularna pevačica podelila je na svom Instagram profilu šta joj se dogodilo. Naime, njena nova pesma "Zvuk tišine" procurela je u javnost. Aleksanru je sve ovo mnogo potreslo, budući da je žrtva prevare i da je pesma koja je trebalo da prestavi njen budući album već dospela u javnost.

Ona je izuzetno tužna što ne može da prezentuje novu pesmu na način koji je zamislila. Tim povodom se oglasila i na društvenoj mreži Instagram.

Pročitajte još: Marija Kilibarda tvrdila da nema sreće u LJUBAVI jer muškarci gledaju kao BRATA: A onda je prava ljubav zakucala na njena vrata

"Ovim putem želim da vam se obratim i dam zvanično saopštenje povodom nepredviđene situacije koja se dogodila sa pesmom "Zvuk tišine", koja je trebala da predstavi moj novi album. Naime, pesma je "procurila" na nama nepoznat način i trenutno nelegalno cirkuliše društvenim mrežama i raznim platformama za deljenje audio materijala. Uprkos svim naporima da zaustavimo dalje širenje pesme, zbog razmere deljenja, to je u ovom trenutku nemoguće. Jedino što mogu, jeste da zamolim da se, koliko- toliko, do zvaničnog izlaska ograniči njeno širenje. Krivo mi je što nismo imali priliku da vam prezentujemo ovu pesmu i ceo projekat na način na koji smo zamislili. Ipak, želim od srcada se zahvalim svima koji su slali predivne komentare vezane za pesmu, to nam u ovom trenutku mnogo znači! Zbog celokupne situacije pomeren je termin zvanične objave pesme i u narednih nekoliko dana ću vas obavestiti o novom datumu. Srdačno, Aleksandra" - objasnila je ona celokupnu situaciju u kojoj se našla.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas