Oglas
· · Komentari: 0

Marija Kilibarda tvrdila da nema sreće u LJUBAVI jer muškarci gledaju kao BRATA: A onda je prava ljubav zakucala na njena vrata

Prelepa voditeljka Marija Kilibarda, imala je prilično buran emotivni život koji je bio propraćen medijskom pažnjom

1654329609_mara.jpg
Foto: Jutjub Printskrin/Agelast
Oglas

Voditeljka Marija Kilibarda (40) je u ljubavi sa Branislavom Vučelićem, sinom glumice LJiljane Dimitrijević i novinara Milorada Vučelića.

Pročitajte još: Oženio se bivši muž Emine Jahović: Dvadeset godina mlađa Melis rekla je "Da", svadba će biti organizovana DVA DANA (FOTO)

Prelepa voditeljka iza sebe ima jedan brak, sa Vladimirom Radmanovićem, košarkašem. Ova ljubav je kratko trajala. Par se nakon samo godinu dana braka rastao, navodno zbog različitih životnih ciljeva. Ovaj brak je sklopljen van medijske buke, a završio se 2017. godine, što je na kraju ipak diglo medijsku prašinu. 

"Smeta mi kada čujem ljude koji komentarišu moj ili nečiji drugi odnos, tvrde da bračni partneri prebrzo odustaju. Niko ne zna šta se dešava iza zatvorenih vrata. Zato i ne volim da pričam o svom privatnom životu. Nisam pričala dok sam bila najzaljubljenija, zašto bih sada" - rekla je Marija u jednom intervjuu, nakon što joj je bilo postavljeno pitanje povodom njenog razvoda. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by marija kilibarda (@kilimara)

Međutim, nije to jedini put da je Marija Kilibarda imala ljubavnu vezu sa nekim sportistom. Pre 10 godina, ona je bila verena za rukometaša Ognjena Kajganića. LJubav je trajala oko tri godine, a raskid se dogodio usled česte razdvojenosti zbog obaveza oba partnera. 

Ova poznata voditeljka je u par intervjua izjavila da nema sreće u ljubavi i da je često muškarci gledaju više kao brata:

"U jednom trenutku mi je zasmetalo, što me gledaju kao ortaka, jer možda neki momak koji ti se dopadne dođe i kaže: “Jao, vidi Mara brat”. Okej. U stvari, devojke i žene na brdovitom Balkanu u startu kada malo odskaču u frekvenciji, stavu, probojnosti, načinu, ponašanju... ako smo malo bučnije ili se malo jasnije izražavamo, te imamo svoje mišljenje, onda ođednom dobijemo komentar: “Ovo je muška energija”. Ako to neko tako doživljava, ja ne mogu tome da stanem na put. Obožavam to što sam žena, ponosna sam vlasnica svog pola i to što sam malo bučnija i što volim da se ženski glas daleko čuje, to ne znači da sam brat i da sam ortak. Ne, ja sam žena koja je glasna" - izjavila je Marija Kilibarda jednom prilikom za "Blic".

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas