Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Александра Васковић објаснила са чиме се суочила њена и Бојанова ћерка: Операција била једини избор

Александра Васковић, супруга Бојана Васковића, фронтмена музичке групе "Лексингтон бенд", недавно је на свет донела њихово треће дете, ћерку Хелену, која се већ у првим данима живота суочила са операцијом

1673361739_c92f476457ad98e996e21f1bb548672427f6f064.jpg
Фото: Инстаграм принтсцреен/бојан васковиц
Oglas

Породица Васковић добила је велику подршку од свих људи чим су саопштили да ће њихова, тада још нерођена ћерка, имати здравствене проблеме, али да су се и поред тога одлучили да животу дају шансу и да се изборе.

Тако је и било, Хелена је оперисана због урођене срчане мане, а Александра је са њом провела месец дана у болници, и пред новогодишње празнике изашле су кући и данас уживају у породичним тренуцима.

Александра се данас путем друштвених мрежа обратила свим својим пратиоцима и захвалила им на подршци коју су им пружили, али и објаснила о каквим здравственим проблемима се тачно радило.

Прочитајте још: Тајна коју крије песма "Е, мој Саша": Настала је због ФАТАЛНЕ љубави једне девојке

- Нисам очекивала толику количину, да кажем, подршке. Знам да сте сви дивни, који ме пратите. Много ми је значило у тим кризним моментима, који сте се јављали са вашим искуствима, што родитељским, што личним. Много је бустовало то ту веру, заиста је истина да када се много људи моли за исту ствар, та енергија се повећава и повећава - започела је Александра.

Затим се осврнула на трудноћу и целокупан период који је породица Васковић имала у претходних неколико месеци.

- У тим моментима нисам делила тај осећај подршке од страна лекара и читавог тима који је водио, како мене, тако и Хелену и цео њен опоравак. То је потпуно други ниво и нешто без чега не могу да замислим да би овај процес ишао овако позитивно, да нисам наишла на те људе. Дефинитивно никада нећу моћи да се захвалим докторки која је прихватила да води моју трудноћу. Она је једна ризница људскости и знања. Она ми је била пуна подршка, где смо заиста, у сваком смислу делиле да живот треба подржати и да се за њега треба борити. На крају је исход овакав какав јесте. Наравно, откривање урођене срчане мане је посебна ствар која није имала везе са тим високим ризиком на почетку саме трудноће. Реч је о срчаној мани, транспозиција великих крвних судова, где живот није могућ уколико се не реши оперативно. То је био један стресан период. Оно што је круна ове животне приче, јесте читав каридио хируршки тим, који беспрекорно функционише, где сам знала да ће моје дете бити у најбољим могућим рукама. Процес је био дуг, да смо истрајали и да је на крају исхо овакав какав јесте - објаснила је детаљније Александра.

- Поента ове приче није да ми пишете да сам супер и храбра, свака мајка је храбра! Поента јесте, да ће у животу бити разна ситуација и мој мото је да се трудим да урадим исправну ствар и у тим ситуацијама се укључује мој критички ум, где не желим да прихватам било чије мисли. Бирам тежи пут, за мене је то исправан пут!

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas