Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Ален Исламовић морао је да ПРОМЕНИ ИМЕ ЗБОГ КАРИЈЕРЕ: Откривена дуго чувана тајна

Певач открио детаљ који нико није знао

1660041497_aleni.jpg
Фото: Принтсцреен/Yоутубе
Oglas

У периоду када је Ален Исламовић био певач популарне југословенске групе "Дивље јагоде", бенд је стекао велику популарност, Челници издавачке куће Југотон предложили су певачу групе да промени име јер су сматрали да његово право име није довољно звучно.

- Тачно је да ми је право име Алија. Нема ништа чудно у томе, многе светске звезде одаберу друго име којим се представљају у јавности, најчешће неко које звучи примамљивије, тако је било и у мом случају - рекао је Ален Исламовић, преноси "Блиц".

Прочитајте још: Покупио симпатије: Овом дечку НАТАША БЕКВАЛАЦ шаље срца (ФОТО)

- Он се мало нећкао јер није хтео да промени име, али је брзо попустио и послушао савет. Данас готово нико не зна да се Ален заправо зове Алија - рекао је извор близак певачу преноси поменути медиј.

Након што се бенд "Дивље јагоде" распао 1986. године, Исламовић је прешао у "Бијело дугме", а након тога одлучио се за соло каријеру.

- Тачно је. Нема ништа чудно у томе, многе светске звезде одаберу друго име којим се представљају у јавности, најчешће неко које звучи примамљивије. Тако је било и у мом случају - објаснио је раније певач за српске медије.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas