Oglas
· · Komentari: 0

Alen Islamović morao je da PROMENI IME ZBOG KARIJERE: Otkrivena dugo čuvana tajna

Pevač otkrio detalj koji niko nije znao

1660041497_aleni.jpg
Foto: Printscreen/Youtube
Oglas

U periodu kada je Alen Islamović bio pevač popularne jugoslovenske grupe "Divlje jagode", bend je stekao veliku popularnost, Čelnici izdavačke kuće Jugoton predložili su pevaču grupe da promeni ime jer su smatrali da njegovo pravo ime nije dovoljno zvučno.

- Tačno je da mi je pravo ime Alija. Nema ništa čudno u tome, mnoge svetske zvezde odaberu drugo ime kojim se predstavljaju u javnosti, najčešće neko koje zvuči primamljivije, tako je bilo i u mom slučaju - rekao je Alen Islamović, prenosi "Blic".

Pročitajte još: Pokupio simpatije: Ovom dečku NATAŠA BEKVALAC šalje srca (FOTO)

- On se malo nećkao jer nije hteo da promeni ime, ali je brzo popustio i poslušao savet. Danas gotovo niko ne zna da se Alen zapravo zove Alija - rekao je izvor blizak pevaču prenosi pomenuti medij.

Nakon što se bend "Divlje jagode" raspao 1986. godine, Islamović je prešao u "Bijelo dugme", a nakon toga odlučio se za solo karijeru.

- Tačno je. Nema ništa čudno u tome, mnoge svetske zvezde odaberu drugo ime kojim se predstavljaju u javnosti, najčešće neko koje zvuči primamljivije. Tako je bilo i u mom slučaju - objasnio je ranije pevač za srpske medije.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas