· · Коментари: 0

ОГЊЕН АМИЏИЋ први пут у јавности после развода: Ево шта је рекао о целој ситуацији

Водитељ први пут о разводу

1658471175_ognjen_amidzic_03092021_0008.jpg
фото: Ата имагес

Недавно је, као гром из ведра неба, у медијима ођекнула вест да се водитељ Огњен Амидзић и његова супруга Данијела Димитровска разводе. Познати пар одлучио је да се разведе након 10 година брака, а сада се Огњен први пут, након саопштавања ове тужне вести, појавио у јавности. Он је присуствовао рођендану своје колегинице Ане Радуловић.

Са друге стране, на Данијелоином Инстаграм профилу можемо видети како ужива на одмору у Грчкој.

Амиџић није желео да прича о приватном животу, а на питање о разводу рекао да је добро и да се држи с обзиром на све оно што се догодило.

Прочитајте још: "Не знам колико дуго ћу још моћи овако": Миа Борисављевић изненадила све признањем након венчања

Такође, водитељ је овом приликом открио да и он ускоро иде на одмор у Грчку и да му је то неопходно.

Фото: АТА имагес

Подсетимо, бивши брачни пар поводом развода обратио се јавности заједничком изјавом:

-Желимо да вас обавестимо да смо одлучили да се разиђемо, а одлуку о разводу смо донели заједно. Ми ћемо остати у пријатељским односима зарад интереса нашег сина, а овим поводом се више нећемо оглашавати, нити давати изјаве - рекли су у заједничкој изјави, па додали:

- За наш развод није крива трећа особа, па нема места додатним спекулацијама. Захваљујемо се свим медијима на досадашњој сарадњи и молимо вас да поштујете одлуку да не говоримо о овој теми.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.