· · Коментари: 0

АНА КЕДРИК: ''Мислила сам да сам ја луда'', глумица испричала детаље о ЕМОЦИОНАЛНОМ ЗЛОСТАВЉАЊУ У ВЕЗИ

'' Он је био моја особа. Промена се десила преко ноћи''

1673874940_profimedia-0722749052-Ana-Kedrik-.jpg
Пхото: Профимедиа

Да и познати пролазе кроз исте ситуације и проблеме као сав нормалан свет, говори и пример глумице Ане Кедрик.

Иако је глумела у неким од најпознатијих филмова претходних година, Ана је свој приватни живот добро крила од очију јавности. Све до сада. Она је прекинула ћутњу када је у питању њен љубавни живот, док је говорила о претходној вези, током свог искреног ћаскања са колегом Даксом Шепардом, у његовом подкасту ''Армцхаир Еxперт''.
Ана је навела да је у питању њен бивши партнер, са којим је провела шест година, па је детаљно описала емоционално злостављање које је на крају доживела.

'' Ово је био неко са ким сам живела'', отпочела је Кедрик причу, рекавши да је веза била здрава све до тренутка
док није доживела промену код партнера. ''Сећам се са сам свом брату рекла када су ствари кренуле наопако: Живим са странцем. Не знам шта се дешава'', рекла је  она.

Прочитајте још: Шта подразумева ЕМОЦИОНАЛНА ПРЕВАРА? Знакови којих већина није свесна

Кедрик се присетила времена када ју је партнер посетио на снимању, и приметила да се понаша веома чудно и ''удаљено''. Када је покушала да разговара са њим, и питала га шта се дешава, није добила јасан одговор. Ана је рекла да је на крају поменуо још једну жену, али је одбио даљи разговор о томе.

''Следећу годину мог живота провела сам у негирању истине 'Не, нисам ;То није ништа; Требала сам нешто да кажем'', присећала се сваког покушаја да покрене тему поново, рекавши да иако је желела да ради на поправљању односа, он је постајао све више непријатељски насторојен. На крају, она је кривила себе за промену у његовом понашању.

Прочитајте још: Четири фазе ТОКСИЧНЕ ВЕЗЕ: Препознајте је на време

''Било је алармантно, било ми је лакше да претпоставим да сам ја луда или да ја радим нешто погрешно'', рекла је у подкасту. Није била у могућности да потражи помоћ за свог партнера, јер се никада није изјаснио да он ради нешто лоше.

''Било ми је тешко да препознам да је ово веза у којој сам злостављана. Неуобичајено је да се током шест година веома срећне везе, пуне љубави, деси промена преко ноћи.''

Фото: Профимедиа

Иако не наводи име, јавности је позната њена последња веза са Билом Хедером, звездом ''Сатурдаy Нигхт Ливе'', која се завршила у јуну 2022. Међутим, осим нагађања ко је у питању, нико није сигуран о ком партнеру је Ана говорила.

'' Имали смо ембрионе заједно, ово је била моја особа'', навела је она још, са претпосавком да говори о поступку вантелесне оплодње. Ана је још водитељима подкаста испричала, да су ствари у вези постале толико лоше да је доживела да неко '' вришти на њу док се налази склупчана на поду јецајући'', те да је чак помишљала како њен партер има тумор на мозгу, и да је то узрок оваквој драстичној промени поинашања. 

''Било је застрашујуће'', закључила је Кедрик.

 

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.