Oglas
· · Komentari: 0

ANA KEDRIK: ''Mislila sam da sam ja luda'', glumica ispričala detalje o EMOCIONALNOM ZLOSTAVLJANJU U VEZI

'' On je bio moja osoba. Promena se desila preko noći''

1673874940_profimedia-0722749052-Ana-Kedrik-.jpg
Photo: Profimedia
Oglas

Da i poznati prolaze kroz iste situacije i probleme kao sav normalan svet, govori i primer glumice Ane Kedrik.

Iako je glumela u nekim od najpoznatijih filmova prethodnih godina, Ana je svoj privatni život dobro krila od očiju javnosti. Sve do sada. Ona je prekinula ćutnju kada je u pitanju njen ljubavni život, dok je govorila o prethodnoj vezi, tokom svog iskrenog ćaskanja sa kolegom Daksom Šepardom, u njegovom podkastu ''Armchair Expert''.
Ana je navela da je u pitanju njen bivši partner, sa kojim je provela šest godina, pa je detaljno opisala emocionalno zlostavljanje koje je na kraju doživela.

'' Ovo je bio neko sa kim sam živela'', otpočela je Kedrik priču, rekavši da je veza bila zdrava sve do trenutka
dok nije doživela promenu kod partnera. ''Sećam se sa sam svom bratu rekla kada su stvari krenule naopako: Živim sa strancem. Ne znam šta se dešava'', rekla je  ona.

Pročitajte još: Šta podrazumeva EMOCIONALNA PREVARA? Znakovi kojih većina nije svesna

Kedrik se prisetila vremena kada ju je partner posetio na snimanju, i primetila da se ponaša veoma čudno i ''udaljeno''. Kada je pokušala da razgovara sa njim, i pitala ga šta se dešava, nije dobila jasan odgovor. Ana je rekla da je na kraju pomenuo još jednu ženu, ali je odbio dalji razgovor o tome.

''Sledeću godinu mog života provela sam u negiranju istine 'Ne, nisam ;To nije ništa; Trebala sam nešto da kažem'', prisećala se svakog pokušaja da pokrene temu ponovo, rekavši da iako je želela da radi na popravljanju odnosa, on je postajao sve više neprijateljski nastorojen. Na kraju, ona je krivila sebe za promenu u njegovom ponašanju.

Pročitajte još: Četiri faze TOKSIČNE VEZE: Prepoznajte je na vreme

''Bilo je alarmantno, bilo mi je lakše da pretpostavim da sam ja luda ili da ja radim nešto pogrešno'', rekla je u podkastu. Nije bila u mogućnosti da potraži pomoć za svog partnera, jer se nikada nije izjasnio da on radi nešto loše.

''Bilo mi je teško da prepoznam da je ovo veza u kojoj sam zlostavljana. Neuobičajeno je da se tokom šest godina veoma srećne veze, pune ljubavi, desi promena preko noći.''

Foto: Profimedia

Iako ne navodi ime, javnosti je poznata njena poslednja veza sa Bilom Hederom, zvezdom ''Saturday Night Live'', koja se završila u junu 2022. Međutim, osim nagađanja ko je u pitanju, niko nije siguran o kom partneru je Ana govorila.

'' Imali smo embrione zajedno, ovo je bila moja osoba'', navela je ona još, sa pretposavkom da govori o postupku vantelesne oplodnje. Ana je još voditeljima podkasta ispričala, da su stvari u vezi postale toliko loše da je doživela da neko '' vrišti na nju dok se nalazi sklupčana na podu jecajući'', te da je čak pomišljala kako njen parter ima tumor na mozgu, i da je to uzrok ovakvoj drastičnoj promeni poinašanja. 

''Bilo je zastrašujuće'', zaključila je Kedrik.

 

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas