Oglas
· · Komentari: 0

Ana Kokić se obratila ĆERKAMA emotivnom porukom: "Ovih dana sam posebno emotivna i ranjiva..."

Ana Kokić poslala važnu poruku naslednicama

1698581797_Foto-Ataimges.rs-Ana-Kokic.jpg
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Pevačica Ana Kokić je ponosna majka dve ćerke koje ima sa vaterpolistom Nikolom Rađenom. Ana se posle razvoda posvetila njima i ne krije da su ove dve lepotice njena najveća sreća.

Ana je odlučila da na svoj Instagram profil postavi fotografiju na kojoj su sve tri zajedno. Ćerke nose odbojkaške dresove i okrenute su leđima, a ponosna mama stoji u sredini i drži ih za ruke.

Ispod fotografije se našao emotivan opis.

- Nisam od onih mama koje često dele svoju radost i ponos (da se razumemo, nemam ništa protiv toga, svako na svoj način), ali ovih dana sam posebno emotivna i ranjiva jer sam shvatila da njih dve prave velike korake i još veće uspehe. Svaki njihov san nosim u srcu, svaku peticu slavim kao medalju, svaku medalju zalijem suzama… Ja sebe smatram veoma uspešnom ženom jer imam njih dve baš takve kakve su! Veće od svake moje pesme, veće od svakog mog koncerta i veće od svake moje želje! I veće od mene (mada to nije teško na moju visinu ) iako su tek počele da rastu, u svakom smislu! U ovom trenutku ne mogu da pronađem prave reči za ovu ljubav koji osećam prema vama! Vi ste moj svet - napisala je Ana Kokić.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Kokic (@anakokicmusic)

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas