Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Ана Рајковић отворено о ДЕТАЉИМА афере: "Њима ће се сад бавити ПОЛИЦИЈА"

Супруга голмана Предрага Рајковића поделила утиске о целокупном боравку у Катару

1671184823_foto-Printscreen-Instagram-rajkovic__ana1.jpg
Фото: Принтсцреен/Инстаграм - рајковиц__ана
Oglas

Ана Рајковић, супруга голмана и српског репрезентативца Предрага Рајковића, у разговору за Курир је врло отворено говорила о трачевима који су се о њој ширили док су се наши спортисти такмичили на Светском првенству.

На почетку интервјуа она је с нама поделила утисак о целокупном боравку у Катару.

- Боравак у Катару сам замишљала много боље, с обзиром на то да је то град који је направљен у пустињи, и нисам се нешто одушевила, јер сам имала прилике да посетим многе европске градове. На све то и пораз као шлаг на торту. Све то ми није остало у неком лепом сећању.

Прочитајте још: Катарина Грујић и Марко Гобељић прославили ћерки 1. рођендан: Бајковита декорација и рингишпил на торти од четири спрата (ФОТО)

Како коментаришеш лоше резултате наше репрезентације?

- Јако ми је жао. Имамо веома квалитетан тим који чине појединци на озбиљно високом нивоу, али као целина нисмо остварили планирано. Али свакако, учествовати на једном таквом такмичењу је стварно велики успех за све.

 

Многи су током трајања првенства више причали о секс-аферама, у које сте наводно и ви уплетени, а су које потресле нашу репрезентацију.

- То су коментарисали светски медији. Ја немам шта да додам. Момци су све рекли. Они су чак поменули и те момке које ја и не познајем, али клупко се размотало. То је све смешно коментарисати, јер се ништа није ни десило. Није било апсолутно ниједног доказа да се о тако нечему прича и да се ствара негативна слика о репрезентацији, али и жени која је мајка. То је све ружно, али пошто је тамо било веома много Срба, кад сам дошла на стадион, сви наши навијачи и људи су ми прилазили с речима подршке. И они су сви били разочарани, јер се ово дешава први пут, да седма сила брани нашу репрезентацију, али и мене, и захвална сам им на томе, док су на Твитеру многи лажни профили, за кога се сада зна ко стоји иза њих, правили лажну аферу која се није ни десила.

Да ли си све пријавила полицији?

- Наравно. Тако сам најлакше и открила о коме се заправо ради. Њима ће се сад бавити полиција, а ја ћу на крају додати шлаг на торту.

Да ли је цела та афера ојачала твој однос са супругом?

- Не. Нама су се дешавале неке врло тешке ствари. Млађи син нам је био у болници. То је оно што је могло нас да пољуља у емотивном смислу, а ове будалаштине никако.

Да ли си плакала због афере?

- У почетку ми је све било смешно, али после није, кад сам видела да све то превазилази неку границу нормалног. Нисам плакала, али се нервирала јесам.

Иза тебе је тежак период. Да ли си потражила стручну помоћ?

- Нисам. Не кажем да ми није потребна, али нисам имала времена за то. Година ми је почела првом пљачком наше куће, затим смрћу мог деке, који ми је био као отац, па две нове пљачке, болест нашег сина и на крају измишљена афера. Није нам потребан психотерапеут, немамо времена за то.

Можемо ли очекивати следеће године још једног сина?

- Ајмо сад, молим вас - ћерку (смех). Може и две, али ћерке. То ми је жеља. Има још две шансе. Са четири сина не знам шта бих радила.

 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas