Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

АНЂЕЛИНА ЏОЛИ ТУЖИ ФБИ? И даље је прогања догађај од пре 8 година (ФОТО)

Глумица Анђелина Џоли је изазвала спекулације да тужи ФБИ како би открила зашто су његови агенти одбили да оптуже Бреда Пита због свађе у приватном авиону 2016. коју је имао са њеним најстаријим сином Медоксом

1650479883_profimedia-0661082105.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

У новој тужби, коју је поднела анонимна Џејн Доу (у енглеском језику ово је назив за женску особу чији идентитет још увек није откривен), наводи се да је истражни биро тужиљи ускратио приступ евиденцији која се односи на наводе истраге да је женин „тадашњи муж … физички и вербално напао“ њу и њихову децу док су путовали приватним авионом пре неколико година.

У 2016, убрзо након што је Џоли поднела захтев за развод, откривено је да је Пит био под истрагом ФБИ-ја и социјалних служби Лос Анђелеса усред извештаја да је "вербално злостављао и физички са својом децом" у приватном авиону који је путовао из Француске у САД. 

Прочитајте још: Хју Џекман je "ГЕЈ"? Његова 13 ГОДИНА СТАРИЈА СУПРУГА одлучила да проговори

Истражитељи су ослободили Пита (58) од оптужби за злостављање, наводећи да није починио злостављање деце када се потукао са Медоксом, који је тада имао 15 година, у авиону. Сада се спекулише да би Џоли могла бити жена која тужи, иако је извор близак њој и Питу рекао ТМЗ -у да су добили пун извештај ФБИ-а током њиховог развода. 

Фото: Профимедиа

У тужби се наводи да је Џејн Доу поднела бројне захтеве за копију истражног досијеа одељења у нади да ће „боље разумети истрагу ФБИ-ја и добити информације неопходне да њена деца добију медицинску негу и саветовање о трауми“.

Адвокат високог профила Аманда Крамер, која заступа тужиоца, рекла је да је њен клијент анонимно поднео тужбу да би „очувао приватност породице“. Представници Џолијеве (46) нису желели да дају коментар.

У поднеску се наводи да су женина деца „искусила трајну физичку и психичку трауму” након што их је њен тадашњи муж „вербално и физички” напао док су летели приватним авионом. 

Фото: Профимедиа

Тужиља тврди да је ФБИ покренуо истрагу о инциденту и да је „без претходне најаве“ њој или њеној деци „јавно саопштио да затвара истрагу о инциденту без даљих радњи“.

Она је оптужила агенцију не само да јој није доставила тражене документе, већ тврди и да су одговори ФБИ-ја на њене захтеве  "правно недовољни". 

Жена, за коју се чини да још увек није поднела званичну тужбу, тражила је да јој се дозволи да настави са случајем под псеудонимом и да га запечати. Главни судија Окружног суда САД Берил Хауел је наводно ове недеље потписао захтев.

Прочитајте још: НЕ ЛИЧИ НА СЕБЕ! Звезда "Прљавог плеса" Џенифер Греј (62) жали због операције носа која јој је УНИШТИЛА КАРИЈЕРУ (ФОТО)

„Наш став је да жртве и преживели треба да имају приступ евиденцији федералних агенција о злочинима које су доживели или пријавили, као што је уобичајено на државном нивоу, како би се могли залагати за помоћ и негу траума и правну заштиту за своју децу и себе“, Крамер је рекао медијима након што је одбио да открије идентитет тужиоца.

Појавиле су се спекулације да би Џоли могла бити Џејн Доу због сличности између пријаве и оптужби које је глумица раније изнела против Пита.

Међутим, извор повезан са бившим паром рекао је за ТМЗ у уторак да су и Пит и Џоли добили копију извештаја ФБИ-ја након почетне истраге о инциденту у авиону. 

Извор је такође тврдио да су информације у извештају поднете током бракоразводне парнице.

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas