Oglas
· · Komentari: 0

ANĐELINA DžOLI TUŽI FBI? I dalje je proganja događaj od pre 8 godina (FOTO)

Glumica Anđelina Džoli je izazvala spekulacije da tuži FBI kako bi otkrila zašto su njegovi agenti odbili da optuže Breda Pita zbog svađe u privatnom avionu 2016. koju je imao sa njenim najstarijim sinom Medoksom

1650479883_profimedia-0661082105.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

U novoj tužbi, koju je podnela anonimna Džejn Dou (u engleskom jeziku ovo je naziv za žensku osobu čiji identitet još uvek nije otkriven), navodi se da je istražni biro tužilji uskratio pristup evidenciji koja se odnosi na navode istrage da je ženin „tadašnji muž … fizički i verbalno napao“ nju i njihovu decu dok su putovali privatnim avionom pre nekoliko godina.

U 2016, ubrzo nakon što je Džoli podnela zahtev za razvod, otkriveno je da je Pit bio pod istragom FBI-ja i socijalnih službi Los Anđelesa usred izveštaja da je "verbalno zlostavljao i fizički sa svojom decom" u privatnom avionu koji je putovao iz Francuske u SAD. 

Pročitajte još: Hju Džekman je "GEJ"? NJegova 13 GODINA STARIJA SUPRUGA odlučila da progovori

Istražitelji su oslobodili Pita (58) od optužbi za zlostavljanje, navodeći da nije počinio zlostavljanje dece kada se potukao sa Medoksom, koji je tada imao 15 godina, u avionu. Sada se spekuliše da bi Džoli mogla biti žena koja tuži, iako je izvor blizak njoj i Pitu rekao TMZ -u da su dobili pun izveštaj FBI-a tokom njihovog razvoda. 

Foto: Profimedia

U tužbi se navodi da je Džejn Dou podnela brojne zahteve za kopiju istražnog dosijea odeljenja u nadi da će „bolje razumeti istragu FBI-ja i dobiti informacije neophodne da njena deca dobiju medicinsku negu i savetovanje o traumi“.

Advokat visokog profila Amanda Kramer, koja zastupa tužioca, rekla je da je njen klijent anonimno podneo tužbu da bi „očuvao privatnost porodice“. Predstavnici Džolijeve (46) nisu želeli da daju komentar.

U podnesku se navodi da su ženina deca „iskusila trajnu fizičku i psihičku traumu” nakon što ih je njen tadašnji muž „verbalno i fizički” napao dok su leteli privatnim avionom. 

Foto: Profimedia

Tužilja tvrdi da je FBI pokrenuo istragu o incidentu i da je „bez prethodne najave“ njoj ili njenoj deci „javno saopštio da zatvara istragu o incidentu bez daljih radnji“.

Ona je optužila agenciju ne samo da joj nije dostavila tražene dokumente, već tvrdi i da su odgovori FBI-ja na njene zahteve  "pravno nedovoljni". 

Žena, za koju se čini da još uvek nije podnela zvaničnu tužbu, tražila je da joj se dozvoli da nastavi sa slučajem pod pseudonimom i da ga zapečati. Glavni sudija Okružnog suda SAD Beril Hauel je navodno ove nedelje potpisao zahtev.

Pročitajte još: NE LIČI NA SEBE! Zvezda "Prljavog plesa" Dženifer Grej (62) žali zbog operacije nosa koja joj je UNIŠTILA KARIJERU (FOTO)

„Naš stav je da žrtve i preživeli treba da imaju pristup evidenciji federalnih agencija o zločinima koje su doživeli ili prijavili, kao što je uobičajeno na državnom nivou, kako bi se mogli zalagati za pomoć i negu trauma i pravnu zaštitu za svoju decu i sebe“, Kramer je rekao medijima nakon što je odbio da otkrije identitet tužioca.

Pojavile su se spekulacije da bi Džoli mogla biti Džejn Dou zbog sličnosti između prijave i optužbi koje je glumica ranije iznela protiv Pita.

Međutim, izvor povezan sa bivšim parom rekao je za TMZ u utorak da su i Pit i Džoli dobili kopiju izveštaja FBI-ja nakon početne istrage o incidentu u avionu. 

Izvor je takođe tvrdio da su informacije u izveštaju podnete tokom brakorazvodne parnice.

BONUS VIDEO:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas