Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЛЕПЕ ВЕСТИ

Андрија Милошевић потврдио да постаје тата: "Много сам срећан"

Глумачки пар Александра Сандра Томић и Андрија Милошевић чекају прво дете, а сада је Андрија први пут јавно проговорио о лепим ветсима.

1634883141_andrija.jpg
Фото: Инстаграм принтсцреен/андријамилосевицоффициал
Oglas

Андрија не крије да је пресрећан што ће ускоро постати отац, а у први мах он и његова партнерка лепе вести су поделили само са уским кругом људи.

Прочитајте још: Сви су стајали мирно пред ЊОМ: Бивша Мркоњићева жена била је веома утицајна, а бавила се ОВИМ послом

- Много сам радостан због срећних вести. Ми то не кријемо. Доћи ће време када ћемо о томе јавно причати. Еуфорија је велика. Хвала свим људима на честиткама, добили смо их на гомиле. Биће прилике о свему разговарати у јавности - рекао је глумца.

- Апсолутно сам спреман да постанем отац и не плашим се тога. Желим то и биће. Живот вас води на разне стране и путеве, а онда просто дођете до једног момента када помислите то. У ствари, истински морате живети живот без калкулација. То је поента приче. Не можете калкулисати ништа, а посебно не децу. Све мора да иде из љубави - рекао је Милошевић.

Глумац је истакао да унапред зна какав ће бити отац

- Немам правило за васпитавање деце. Знам какав ћу бити - ја ћу се растоћкати као топла чоколада према детету - рекао је Андрија за Блиц.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas