· · Коментари: 0

АНЕГДОТА СА СНИМАЊА СЕРИЈЕ! Лане Гутовић је7 дана редовно долазио, а онда се осмог није појавио! Разлог ће се ПРЕПРИЧАВАТИ ДУГО!

Чувени Милан Лане Гутовић преминуо је јуче у 75. години живота на Војномедицинској академији у Београду.

1630053154_lane.jpg
Фото: М. Лабудовић

Ова тужна вест потресла је цео регион, а друштвене мреже су преплављене догађајима и анегдотама премунолог глумца, па тако друштвеним мрежама кружи једна анегдота о чувеном Гутовићу.

Наиме, како се наводи на друштвеним мрежама, Гутовић је седам дана редовно долазио на снимање серије у којој је он био главни лик, међутим, осми дан се није појавио. Када су га позвали и питали зашто није дошао, Лане је одговорио: "Па јавила ми Гоца да не долазим." Сви су се питали ко је Гоца, а када су га поново позвали и упитали ко је Гоца, глумац је тада одговорио: "Па Гоца бре, како не знаш која Гоца, моја из банке. Нисте платили оно што смо већ урадили, и како смо се договорили. Ланету је наводно сутрадан Гоца јавила да може да настави снимање - наводе корисници друштвених мрежа.

Подсећамо, Гутовић је хоспитализован 13. августа, због дисајних проблема када је био тестиран на коронавирус. 

Глумцу је одрађен брзи тест, али и ПЦР, а а на оба теста је био негативан.

Лане је задржан у болници због здравствених проблема, а стање му се нагло погоршало, па је прикључен на респиратор, а нажалост, јуче је изгубио битку.

Милан Лане Гутовић биће сахрањен у суботу у 12 часова на локалном кумодрашком гробљу.

                                  Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.