Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Бекамов син потписао предбрачни уговор: Али, није звог богатства младожење! Породица Дејвидове снајке је БОГАТИЈА

Даилy маил преноси да је Бруклин Бекам потписао предбрачни уговор са глумицом Никол Пелц

1649234370_bruklininikol.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Имовина Бекамових се процењује на чак 380 милиона фунти, а о њима готово цео свет зна. Вероватно сте прво помислили да је предбрачни уговор склопљен како ви се заштитило њихово богатство, погрешили сте.  Богатство породице Пелц којој Никол припада процењује се да је чак четири пута веће!

Предбрачни уговор спада у формалности које су породице морале да обаве пре венчања. Церемонија је заказана за суботу, 9. април, на имању породице Пелц у Палм Беацх-у на Флориди.

Подсећамо, Бруклин и Никол упловили су у везу 2019. године, а само годину дана касније, у јулу 2020, објавили су веридбу и од тада не престаје да се пише о њима.

Прочитајте још: ШАМАР може озбиљно да наруши каријеру Вила Смита: Холивуд је овако КАЖЊАВАО друге пре њега

Младожењин кум на венчању требало је да буде музичар Елтон Џон, али наводно због своје музичке турнеје неће бити у могучности да присуствује догађају. Ипак, доћи ће зато Бруклинов велики узор, Гордон Ремзи, све чланице бивше групе Спајс Грлс, глумица Ева Лонгорија, Мадонин син Роко Ричи и многи други. - Наводи Мирор.

Док је Викторија задужена за креирање комбинација, Бруклинова млађа сестра Харпер и тата Дејвид имају важне улоге на венчању. Харпер ће бити деверуша, а Дејвид ће бити задужен за говор. Венчање ће бити на раскошном имању Николиног оца на Флориди, и то у складу с јеврејском традицијом.

- Пре две недеље питао сам сродну душу да ли жели да се уда за мене и пристала је. Ја сам најсрећнији човек на свету. Обећавам да ћу бити најбољи супруг и једног дана најбољи отац - објавио је Бруклин када је запросио Никол.

Бонус видео:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas